Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Udinese

BETFAIR EXCHANGE

Juventus Torino și Udinese se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în ultimul meci al rundei cu numărul 15 din Serie A. 

Juventus, campioana ultimelor 9 sezoane din Italia, are mari probleme în apărarea trofeului. Andrea Pirlo a câștigat doar 6 din cele 13 meciuri de până acum și a dus echipa până pe locul 6, cu 24 de puncte. Are însă un meci restant, cu Lazio. Antrenorul italian are și motive de bucurie. Și-a recuperat toți jucătorii accidentați. Singurul indisponibil astăzi este Cuadrado, suspendat. 

cota2.ro

Udinese este o echipă cu un lot decent, de jumătatea clasamentului, și prestează la nivelul așteptat. E pe locul 12, cu 15 puncte strânse în 13 partide. Are un golaveraj negativ, 14-17. Antrenorul Luca Gotti are probleme mari de efectiv pentru deplasarea de la Torino. Okaka, Becau, Jajalo, Ouwejan și Prodl sunt indisponibili. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, cele două s-au înfruntat de 3 ori. Juventus s-a impus în meciul de pe teren propriu din campionat, scor 3-0, și în Cupa Italiei, scor 4-0. Udinese a câștigat returul din Serie A, 2-1. Alte informații importante: 

• Juventus a câștigat ultimele 5 meciuri de pe teren propriu împotriva lui Udinese

• golaverajul ultimelor 3 meciuri directe jucate la Torino este 11-2, în favoarea lui Juventus

• un singur meci a pierdut Juventus pe teren propriu campionatul trecut, în ultima etapa, una fără miză, împotriva Romei 

• sub comanda lui Pirlo, Juventus s-a transformat într-o echipă de posesie. Are cel mai bun procentaj al paselor reușite în Serie A, 86.9%

• 5 șuturi pe spațiul porții/meci are Juventus în acest sezon. Udinese a expediat doar 3,4

• Cristiano Ronaldo este golgeterul la zi din Serie A, cu 12 reușite. Cel mai bun marcator al lui Udinese, De Paul, are doar 3 goluri

Andrea Pirlo poate alinia, după mult timp, cea mai bună formulă. Juventus e în criză de puncte, așa că prevăd o demonstrație de forță, în fața uneia dintre victimele favorite din Serie A. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Juventus la handicap asiatic -1 este 1.77.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Udinese
Pronostic:
Juventus -1 Handicap Asiatic
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 7.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro