Ponturi Pariuri Fotbal Gazişehir Gaziantep vs MKE Ankaragucu

BETFAIR EXCHANGE
  • Gazişehir Gaziantep - MKE Ankaragucu

Oferta de astazi este una destul de slabuta, insa mi-a atras atentia acest meci din Turcia. Gazişehir Gaziantep, echipa antrenata de Marius Sumudica, a avut sansa etapa trecuta sa treaca pe primul loc insa a fost egalata de Erzurum BB in minutul 90+5 dupa un penalty extrem de controversat. MKE Ankaragucu ocupa prima pozitie retrogradabila in acest moment, in campionatul Turciei, iar in deplasare a adunat doar 5 puncte in cele 7 meciuri disputate si a marcat de doar 7 ori.

Gazişehir Gaziantep nu poate conta azi pe belgianul Kevin Mirallas deoarece acesta a primit cartonas galben etapa trecuta si va sta pe bara pentru cumul de cartonase, dar nici pe Andre Sousa, acesta fiind accidentat. E si o veste buna pentru Sumudica! Alex Maxim revine dupa suspendarea din etapa trecuta, tot pentru cumul de cartonase, fiind apt pentru duelul de azi cu MKE Ankaragucu.

cota2.ro

E destul de limpede ca gazdele pornesc cu prima sansa. Gaziantep putea ocupa fotoliul de lider in acest moment, insa cu o victorie azi o poate detrona pe Besiktas. Ankaragucu nu cred ca reprezinta un mare obstacol si cred ca astazi, gazdele se vor impune. Pentru pariu am mers la Betfair Exchange unde am mizat pe un handicap asiatic de -0.25 pe Gaziantep. Acest pariu inseamna ca mizam pe victoria gazdelor, insa in cazul unui rezultat de egalitate nu pierdem toata suma, ci doar jumatate din ea.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Gazişehir Gaziantep vs MKE Ankaragucu
Pronostic:
Gazişehir Gaziantep -0.25 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro