Ponturi Pariuri Fotbal Athletic Bilbao vs FC Barcelona

BETFAIR EXCHANGE

Athletic Bilbao și Barcelona se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din etapa cu numărul 2 de La Liga. 

Athletic are un antrenor nou. Marcelino Garcia Toral l-a înlocuit pe Gaizka Garitano, în ciuda faptului că a câștigat ultimul meci de campionat, 1-0 contra lui Elche. Datorită acelei victorii, Bilbao a urcat pe locul 9, cu 21 de puncte. La debutul pe bancă, Marcelino nu îi poate folosi pe Yeray Alvarez și Unai Lopez. 

cota2.ro

Barcelona are un sezon mult sub așteptări. A câștigat doar jumătate dintre cele 16 meciuri jucate în acest campionat și e pe locul 5, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid. Rezultatele slabe pot fi puse și pe seama faptului că Leo Messi nu mai produce ca în anii trecuți. Argentinianul a marcat doar 7 goluri și a oferit două pase decisive. Ronald Koeman are și probleme de lot. Nu poate folosi 2 oameni importanți din ofensivă, pe Coutinho și Ansu Fati. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Bilbao și Barcelona s-au înfruntat de 3 ori. Bascii au câștigat pe teren propriu în campionat și în Cupă, cu același scor, 1-0. Catalanii s-au impus tot cu 1-0 pe Camp Nou. Alte detalii interesante: 

• în ultimele 4 meciuri directe nu s-a marcat niciodată mai mult de un gol

• ultimele 7 înfruntări directe au fost sub 2,5 goluri

• un singur gol a marcat Leo Messi în ultimele 5 deplasări jucate de Barcelona, în toate competițiile

• 2 goluri/meci e media în disputele jucate de Bilbao pe teren propriu în acest sezon

• tot 2 goluri/meci s-au marcat și în deplasările Barcelonei

• Athletic Bilbao permite adversarilor din La Liga cele mai puține șuturi pe spațiul porții , doar 40 până în acest punct al sezonului. 

Bilbao este una dintre cele mai organizate formații din La Liga, care acoperă excelent spațiile și cu jucători dispuși la efort. De cealaltă parte, Barcelona își caută încă ritmul, așteptând miracole de la Leo Messi. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2,5 goluri înscrise în meci este 2.18. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Athletic Bilbao vs FC Barcelona
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro