Ponturi Pariuri Fotbal Lyon vs Lens

BETFAIR SPORTSBOOK

Olympique Lyon și RC Lens se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 18 din Ligue 1

După cel mai slab sezon din istoria recentă în Ligue 1 și fără meciuri europene care să o încurce, Lyon a devenit o candidată la titlu în Franța. Formația lui Rudi Garcia e lider în acest moment. Are 36 de puncte, la fel ca Lille, dar un golaveraj superior, 34-14. Managerul lui Lyon are ceva probleme de efectiv. Ekambi și Guimaraes au fost confirmați cu noul coronavirus, Marcelo este suspendat, iar Moussa Dembele are mâna ruptă. Vedetele Depay și Aouar sunt apte, la fel ca revelația sezonului, Tino Kadewere. Atacantul din Zimbabwe a înscris 7 goluri în ultimele 11 meciuri. 4 dintre ele au fost decisive, inclusiv cel din derby-ul cu PSG. 

cota2.ro

Lens stă excelent pentru o nou-promovată. Are o forță ofensivă de invidiat, 26 de goluri marcate în 16 meciuri, și ocupă locul 7, cu 27 de puncte. E la o singură lungime de cupele europene. Artizanul acestor rezultate este antrenorul Franck Haise. Acesta are la dispoziție un lot tânăr, cu câteva nume importante, precum Gael Kakuta sau Seko Fofana. Astăzi lipsește liderul defensivei, fundașul central argentinian Facundo Medina. 

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Ultimul meci direct dintre Lyon și Lens datează din anul 2015. Gazdele de astăzi se impuneanu cu 2-0. Alte informații importante: 

• Lyon e neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. Are 5 victorii și 3 remize

• 19 goluri a înscris Lyon pe teren propriu în actuala stagiune

• în ultimele 5 meciuri jucate de Lyon acasă s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• 8 goluri și 4 pase decisive are Memphis Depay, starul lui Lyon

• Lens a marcat în poarta a două dintre candidatele la titlu (1-0 cu PSG și 3-0 cu AS Monaco)

• Lyon a înscris cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri disputate pe teren pe propria arenă

• 281 de șuturi a expediat Lyon spre porțile adverse în acest sezon. E lider detașat la acest aspect. Lens e la jumătatea acestei ierarhii, cu 185 de ocazii de gol

Lyon e într-o poziție neașteptat de bună aproape de jumătatea sezonului. Fără eșec din luna septembrie, vedetele lui Rudi Garcia vor să prelungească seria. Lens, o echipă cu un joc plăcut, dar naivă în defensivă, e adversarul potrivit pentru un meci spectaculos. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1X și ambele marchează are o cotă de 2.02. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lyon vs Lens
Pronostic:
1X & Ambele Marchează
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 5.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro