Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Parma

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta - Parma

Gazdele vin dupa un succes categoric in week-end, acasa, in fata celor de la Sassuolo, scor 5-1 si primesc vizita penultimei clasate in ceea ce priveste performantele obtinute pe teren strain si o formatie care la ultimele doua vizite la Bergamo a incasat 8 goluri si nu a reusit sa marcheze niciunul. Parma vine dupa un esec la scor de forfeit in fata celor de la Torino, chiar pe teren propriu, insa vestea buna pentru multi romani e ca Mihaila a reusit sa debuteze si ma astept sa-l vad si azi, in meciul cu Atalanta.

cota2.ro

Diferenta dintre cele doua echipe e uriasa si imi e greu sa cred ca Parma poate face ceva in acest duel. La cum se prezinta lucrurile si la ce ne ofera statisticile, acest meci ar trebui sa se termine cu o victorie la gazdelor la 4-5 goluri diferenta. Nu stiu daca se va intampla asta, insa cred ca Atalanta o sa domine acest joc si cred ca la final va fi o diferenta de cel putin doua goluri intre gazde si oaspeti. Asadar, alegerea mea pentru acest duel este un handicap asiatic de -1.50 pe gazde.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Parma
Pronostic:
Atalanta -1.50 AH
Cota
1.71
Cota finala: 1.71
Profit: 7.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro