Ponturi Pariuri Fotbal FC Crotone vs AS Roma

BETFAIR EXCHANGE

FC Crotone - AS Roma

Crotone a ajuns lanterna rosie din Serie A dupa ce etapa trecuta a fost invinsa categoric de Inter cu 6-2, dupa ce la pauza era 2-2, putin nemeritat dupa parerea mea. AS Roma e pe podium, iar etapa trecuta a invins-o pe Sampdoria doar cu 1-0. Meciul dintre cele doua echipe va fi unul destul de interesant. O stiu pe Roma ca ataca foarte mult si deschide foarte mult jocul in benzi, in timp ce Crotone cu siguranta o sa stea la ”ciupeala”.

cota2.ro

Crotone are cea mai slaba defensiva din campionat, in timp ce Roma are al 4-lea cea mai buna ofensiva dupa Inter, AC Milan si Atalanta. Crotone si Roma s-au intalnit de 4 ori pana acum si de fiecare data AS Roma s-a impus la zero. Nu stiu daca la zero se vor impune si azi, insa dupa parerea mea, victoria Romei ar trebui sa fie una destul de simpla si fara prea mari emotii. Pariul meu merge catre un handicap asiatic de -1.00 pe oaspeti, asta insemnand ca daca Roma bate la fix un gol, banii ne sunt returnati. Pentru a castiga, avem nevoie de un succes al Romei la minim doua goluri diferenta.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FC Crotone vs AS Roma
Pronostic:
AS Roma -1.00 AH
Cota
1.79
Cota finala: 1.79
Profit: 7.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro