Ponturi Pariuri Fotbal UC Sampdoria vs Inter Milano

BETFAIR EXCHANGE

UC Sampdoria - Inter Milano

Meciul dintre Sampdoria si Inter poate schimba liderul in Serie A pentru cateva ore sau pentru mai mult timp. Inter are nevoie de un succes in fata celor de la Sampdoria pentru a trece de AC Milan in fruntea clasamentului. Echipa lui Conte vine dupa un succes cu 6-2 in fata lui Crotone, iar moralul celor de la Inter e la cote maxime. Sampdoria a fost invinsa de Roma cu 1-0, insa nu a aratat mare lucru in acel meci.

cota2.ro

Ma astept la un meci pe care Inter sa-l controleze de la un cap la altul. In ultimele 6 dueluri directe, nerazzurrii s-au impus si nu vad de ce nu ar face-o si astazi cand au o echipa foarte solida si foarte experimentata. Chiar daca e Ranieri la carma celor de la Sampdoria vedem ca echipa chiar daca inscrie goluri, incaseaza si foarte multe goluri ceea ce nu e un lucru bun, mai ales cand ai in fata un adversar de talia celor de la Inter. In mod normal as miza pe goluri insa e Serie A si din acest motiv imi indrept atentia catre Inter care cred ca e o nuca extrem de tare si va avea multe de spus in acest sezon. Prevad o victorie a oaspetilor la minim doua goluri diferenta, chiar daca Lukaku nu va fi apt la ora jocului.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
UC Sampdoria vs Inter Milano
Pronostic:
Inter Milano -0.75 AH
Cota
1.73
Cota finala: 1.73
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro