Ponturi Pariuri Fotbal Borussia Mönchengladbach vs FC Bayern München

NetBet
  • Borussia Mönchengladbach - FC Bayern München

Meci extrem de tare, diseara, in Bundesliga. Borussia Mönchengladbach, echipa care nu incepuse deloc rau acest sezon, da piept cu FC Bayern München, actuala campioana din Germania. Meciul se anunta a fi unul destul de interesant, iar gazdele le-au cam pus gand rau bavarezilor. Dupa parerea mea, e foarte greu sa o invingi pe Bayern, la ce echipa solida are, iar azi, fara Thuram, va fi si mai greu pentru Borussia.

In meciurile directe dintre cele doua formatii am avut mereu foarte multe goluri si nu e exclus ca si astazi, tabela, sa se modifice de minim 3-4 ori. Statistica care mi-a atras atentia a fost cea a offside-urilor. In Bundesliga se joaca mult pe contre, se joaca deschis si in fiecare meci avem foarte multe atacuri. Monchengladbach si Bayern sunt doua dintre cele mai ofensive echipe si sunt surprinse de foarte multe ori in offside. Borussia are una dintre cele mai mari medii de offside-uri pe teren propriu, in timp ce Bayern are una dintre cele mai mari medii de offside-uri in deplasare. In ultimele doua dueluri directe s-au inregistrat numai putin de 14 offside-uri, iar azi cred ca o sa avem din nou o medie mare la aceasta statistica.

cota2.ro

Statisticile ne indruma sa mizam pe un numar mare de offside-uri in dreptul gazdelor, insa nu cred ca Bayern o sa stea linistita. Avem si VAR ceea ce e foarte ok, pentru ca semnalizeaza orice pozitie in afara jocului. Am ales NetBet pentru acest meci si cred ca pariul ”Peste 5.00 offside-uri asiatice” e o alegere destul de buna.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
Borussia Mönchengladbach vs FC Bayern München
Pronostic:
Peste 5.00 offside-uri asiatice
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: 5.70
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro