Ponturi Pariuri Fotbal Celta Vigo vs Villarreal

BETFAIR EXCHANGE

Celta Vigo vs Villarreal

SPANIA, LaLiga SANTANDER

cota2.ro


Data meciului: 08.01.2021

ora meciului: 22.00


Celta Vigo a cedat meciul din Copa del Rey in fata unei echipe din Segunda B, de la care au incasat 5 goluri. Cu o echipa cu doar 3 titulari, Coudet Eduardo, argentinianul de pe banca gazdelor de azi, a odihnit o parte din jucatorii importanti in detrimentul calificarii in faza urmatoare a cupei regelui.


Antrenorul argentian a mers pe aceasta carte din cauza problemelor pe care le au in echipa. Cei mai buni atacanti, marcatori ai 75% din goluri echipei nu vor fi disponibili pentru acest joc. Aspas Iogo cu 9 goluri si Nolito, veteranul cu 4 goluri nu vor juca si ii vor lasa locul in atac lui Santi Mina, cu doar 1 gol marcat in acest sezon.


De altfel, nici Villarreal nu va avea o piesa importanta in atacul echipei, si anume pe Paco Alcacer cu 5 goluri marcate in acest sezon. Pe langa asta, Emery Unai, spaniolul de pe banca oaspetilor va avea lipsuri importante in toate compartimentele. Decarul de la mijlocul echipei, Iborra, Coquelin si Foyth Juan nu vor fi disponibili pentru acest joc.


Analizand probleme ambelor echipe, Villarreal este echipa mult mai puternica si cea care poate sa obtina mai mult de la acest meci. Ideea de victorie pentru Unai in deplasare la Vigo este cam pusa la indoiala, din cauza formei excelente pe care o parcurge Celta Vigo acasa cu 4 victorii consecutive.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Celta Vigo vs Villarreal
Pronostic:
sub 2.5 goluri
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro