Ponturi Pariuri Fotbal Monchengladbach vs Batern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

Borussia Monchengladbach și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 15 din Bundesliga. 

Borussia a reușit o veritabilă surpriză în Champions League. A încheiat pe locul secund într-o grupă grea, cu Real Madrid, Inter și Sahtior, obținând calificarea în optimile de finală. Managerul Marco Rose a plătit prețul în campionat. Luna decembrie a fost una groaznică, cu 4 meciuri fără victorie. Monchengladbach a rămas totuși în cărți pentru primele 4 poziții. E pe 7 acum, cu 21 de puncte, la 4 lungimi în spatele Borussiei Dormund, ocupanta ultimului loc de Ligă. Gazdele de astăzi nu se pot baza pe Lazaro, Reitz și Traore, cu probleme medicale, și pe Marcus Thuram, suspendat după ce și-a scuipat un adversar. 

cota2.ro

Bayern Munchen nu mai arată siguranță din sezonul trecut, mai ales în defensivă, dar continuă să domine competiția. E prima după 14 etape, cu 33 de puncte, iar în Champions League continuă drumul spre apărarea trofeului. Ultimele două meciuri din campionat au fost speciale. În derby-ul cu Bayer Leverkusen, bavarezii s-au impus norocos, scor 2-1, cu un gol marcat de Lewandowski în prelungiri. Singurul meci din 2021 a fost o victorie contra lui Mainz, scor 5-2, după ce adversarii au condus cu 2-0 la pauză. Singurele probleme de lot pentru Hansi Flick sunt Coman și Gnabry, incerți. 

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite. Fiecare echipă a câștigat meciul de pe teren propriu, cu același scor, 2-1. Alte informații interesante: 

• în ultimele 6 meciuri directe din Bundesliga s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• 44 de goluri a înscris Bayern în acest sezon, de departe cel mai bun atac din Germania

• Robert Lewandowski are un nou sezon fantastic. A înscris deja 19 goluri în 13 apariții. În ultimele 3 meciuri de campionat a marcat de fiecare dată câte o dublă

• Borussia a înscris în toate meciurile jucate pe teren propriu în anul 2020

• Gladbach are și ea un jucător în mare formă. Lars Stindl a marcat 5 goluri în ultimele 4 partide oficiale

• în ultimele 3 meciuri jucate de Bayern s-au marcat peste 1,5 goluri în prima repriză

• ultimele 4 meciuri jucate de Gladbach pe arena proprie au fost GG

Bayern Munchen s-a dovedit naivă în debuturile de meci din acest sezon, dar a revenit de fiecare dată în forță. Anticipez un meci cu garda jos încă din start. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 1,5 goluri marcate în prima repriză este 1.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Monchengladbach vs Batern Munchen
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în prima repriză
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro