Ponturi Pariuri Fotbal Benevento vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

Benevento și Atalanta se întâlnesc în etapa cu numărul 17 din Serie A, astăzi de la ora 16:00

Nou-promovata Benevento este o surpriză plăcută în acest sezon de Serie A. Trupa lui Filippo Inzaghi este pe locul 10, cu 21 de puncte strânse, departe de zona retrogradării. Runda trecută a obținut o victorie importantă, 2-1 pe terenul lui Cagliari. Antrenorul italian nu îi poate folosi astăzi pe Caldirola, Falque și Letizia. 

cota2.ro

Atalanta a revenit la forma de excepție din finalul sezonului trecut. Nu a mai pierdut de 9 meciuri, serie care a dus formația din Bergamo pe locul 7, cu 28 de puncte. Are și un meci mai puțin disputat față de majoritatea echipelor din față. Atalanta e calificată și în optimile de finală ale Ligii Campionilor, dintr-o grupă grea, din care au mai făcut parte Liverpool și Ajax. Trupa lui Gian Piero Gasperini are al doilea cel mai bun atac din Serie A, cu 36 de reușite, 8 dintre ele au venit în ultimele două etape. Pentru disputa de astăzi, singurul indisponibil este Pasalic. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Atalanta și Benevento s-au înfruntat de două ori în istorie. Bergamascii au câștigat ambele dispute, 1-0 și 3-0. Alte informații interesante: 

• 3 din ultimele 4 meciuri jucate de Atalanta au fost peste 3,5 goluri

• 3,8 goluri s-au marcat, în medie, în partidele Atalantei din acest sezon

• un singur meci fără gol marcat are Atalanta în deplasările din acest sezon, în toate competițiile

• 3 goluri a marcat Zapata, atacantul Atalantei, în ultimele 2 meciuri

• Luis Muriel stă și mai bine. A marcat 5 goluri în ultimele 4 meciuri

• 89 de șuturi pe spațiul porții a expediat Atalanta în acest sezon de Serie A. Doar Napoli stă mai bine la acest capitol

• Atalanta este cea mai eficientă formație din Serie A. 14% din ocaziile de gol au fost fructificate.

Benevento e o formație cu un joc ofensiv, dar vulnerabilă în apărare. Atalanta are 2 atacanți în mare formă și a revenit la jocul ultraspectaculos cu care ne-a obișnuit. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 2.26. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Benevento vs Atalanta
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: 7.56
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro