Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Borussia Dortmund

Superbet

RB Leipzig și Borussia Dortmund se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 15 din Bundesliga

Leipzig are șansa să urce pe prima poziție în Bundesliga, în eventualitatea unei victorii. Este pe locul secund acum, la două puncte în spatele lui Bayern Munchen. Julian Nagelsmann are o listă lungă de indisponibili. Hartmann, Henrichs, Kluivert, Konate, Laimer, Mukiele, Nkunku și Szoboszlai sunt toți accidentați. Acest lucru e cauzat și de programul încărcat. Leipzig s-a calificat și în optimile de finală ale UEFA Champions League, unde o va înfrunta pe Liverpool.

cota2.ro

Borussia este la rândul ei calificată în primăvara Ligii Campionilor, dar rezultatele din campionat sunt mult sub așteptări. A pierdut deja 5 meciuri, fapt care a dus la demiterea antrenorului Lucien Favre. În acest moment, Dortmund ocupă locul 4, cu 25 de puncte. Și Edin Terzic, intermediarul de pe banca oaspeților, are ceva probleme de efectiv. Bellingham, Hazard și Schmelzer sunt indisponibili. A revenit însă golgeterul Erling Haaland. Norvegianul a evoluat în victoria 2-0 cu Wolfsburg, dar fără să marcheze. 

Înscrie-te AICI pe SuperBet online și primești până la 500 de Lei bonus la pariuri sportive din partea casei!

Sezonul trecut, Dortmund a obținut 4 puncte din disputele cu Leipzig. A fost 3-3 pe teren propriu și 2-0 în deplasare. Raportul de forțe s-a mai echilibrat, poate chiar inversat între timp. Cele mai interesante informații: 

• Leipzig are cea mai bună defensivă din campionat, doar 9 goluri încasate. Dortmund a primit de două ori mai multe

• Leipzig are 4 meciuri consecutive fără gol primit în Bundesliga, un nou record al clubului

• Leipzig nu a pierdut niciun meci jucat pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• Dortmund e neînvinsă în ultimele 5 meciuri directe cu Leipzig 

• 7 dintre cele 14 meciuri ale lui Leipzig au fost X la pauză

• 8 din cele 14 meciuri jucate de Dortmund în acest sezon au fost X la pauză

• 213 ocazii de de gol și-a creat Dortmund în acest sezon, cele mai multe din Bundesliga. Leipzig a expediat 208 șuturi spre porțile adverse, a doua ofensivă, după după Dortmund

• Leipzig le permite adversarilor cele mai puține șuturi pe poartă, doar 35 în acest sezon. Dortmund stă și ea bine, cu 50 de șuturi primite de la adversare. 

Leipzig are o șansă importantă de a urca pe primul loc, dar Dortmund vine cu încrederea dată de revenirea lui Haaland. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.84


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
RB Leipzig vs Borussia Dortmund
Pronostic:
PSF X
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: 5.04
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro