Ponturi Pariuri Fotbal Rennes vs Lyon

BETFAIR EXCHANGE

Rennes și Olympique Lyon se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 19 din Ligue 1

Rennes vine după cel mai bun sezon din istorie. A încheiat pe locul 3 în Ligue 1 și a participat în grupele UEFA Champions League, dar fără succes. A încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Chelsea, Sevilla și Krasnodar. Asta a afectat startul de sezon din competiția internă, dar Julien Stephan a redresat situația. Rennes e acum pe locul 4, cu 32 de puncte. Distanța până la liderul Lyon este de doar 7 puncte. Gazdele au 4 jucători indisponibili, toți accidentați, Guirassy, Maouassa, Rugani și Del Castillo. 

cota2.ro

Pentru Lyon, tot răul a fost spre bine. A ratat participarea în cupele europene, așa că s-a putut concentra pe competiția internă. După 18 runde, elevii lui Rudi Garcia au pierdut un singur meci și s-au instalat confortabil în poziția de lider, cu 39 de puncte, 3 peste urmăritoarele PSG și Lille. Antrenorul francez nu îi poate folosi astăzi pe Dembele, Ekambi și Guimaraes. Depay, marcator a 10 goluri, și Kadewere, cu 7 reușite stagionale, sunt cei mai în formă fotbaliști ai oaspeților. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Rennes și Lyon s-au înfruntat de 3 ori sezonul trecut. În campionat, victoriile au fost împărțite, ambele cu același rezultat, 1-0. În Cupa Franței s-a impus Rennes cu 3-2. Alte informații interesante: 

• 37 de goluri a marcat Lyon în acest sezon, al doilea atac din Ligue 1, după cel al lui PSG

• Rennes are 5 meciuri consecutive fără eșec în Ligue 1

• Lyon are 14 meciuri consecutive cu gol marcat și 15 fără eșec în campionat

• în ultimele 4 meciuri ale lui Lyon s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• Lyon a pierdut un singur meci din ultimele 10 jucate pe terenul lui Rennes

• 2,9 goluri/meci s-au marcat, în medie, în duelurile lui Lyon din acest sezon. 

Rennes traversează cea mai bună perioadă a sezonului. Lyon vrea să păstreze poziția de lider și are fotbaliști ofensivi în mare formă, în frunte cu Depay, autor a două goluri în ultima rundă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează este 1.77.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Rennes vs Lyon
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 4.62
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro