Ponturi Pariuri Fotbal Lens vs Strasbourg

BETFAIR EXCHANGE

Lens și Strasbourg se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 19 din Ligue 1

Nou-promovata Lens este o surpriză mai mult decât plăcută în acest sezon. Nu doar că ocupă un loc lăudabil, 8, dar și practică un joc ofensiv, plin de entuziasm. A marcat 28 de goluri în primele 17 meciuri, al 7-lea atac din campionat. Golgeterul formației este congolezul Gael Kakuta, fostul fotbalist de la Chelsea, Fulham sau Sevilla, cu 7 goluri și 4 pase decisive. Managerul Franck Haise are și două absențe importante în defensivă, pe Cheik Traore și Facundo Medina. 

cota2.ro

Strasbourg a încheiat sezonul trecut pe locul 10, departe de grijile retrogradării. Acum e pe 16, cu 17 puncte. Are însă 27 de goluri marcate, cea mai bună ofensivă din a doua jumătate a clasamentului. Managerul Thierry Laurey nu are la dispoziție primii 2 portari, pe Bingourou Kamara și Mats Sels. Golgeterul Ludovic Ajorque este însă apt și în mare formă. Vine după două goluri marcate runda precedentă, în victoria cu Nimes, scor 5-0. Datorită lor a ajuns la 8 reușite stagionale. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimele înfruntări directe dintre Lens și Strasbourg au avut loc în sezonul 2016/2017 de Ligue 2. Au fost dueluri spectaculoase, 3-1 pentru Strasbourg și 1-1. Alte detalii intersante: 

• ultimele 11 înfruntări directe dintre Lens și Strasbourg au fost GG

• Lens a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon

• ultimele 5 meciuri jucate de Lens acasă au fost GG

• în 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Strasbourg în deplasare s-au marcat peste 2,5 goluri

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Strasbourg din acest sezon

• și partidele lui Lens au o medie ridicată, 3,2 reușite/meci

• 196 de ocazii de gol și-a creat Lens în acest sezon. Strasbourg are 192, ambele sunt la jumătatea acestei ierarhii.

Lens și Strasbourg sunt două echipe ofensive, în limita posibilităților oferite de lot. Ambele au probleme în defensivă, iar oamenii din atac sunt în mare formă. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 2.08. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lens vs Strasbourg
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro