Ponturi Pariuri Fotbal CA Osasuna vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE
  • CA Osasuna - Real Madrid

Meci interesant diseara in LaLiga pe stadionul El Sadar din Pamplona intre Osasuna, echipa aflata pe penultima pozitie in clasament si Real Madrid, echipa caare aspira la titlu. Meciul e cu atat mai interesant deoarece vorbim de o echipa o Osasunei neinvinsa in ultimele patru dueluri si o echipa a celor de la Real Madrid care nu mai au voie sa piarda puncte, asa cum au facut in ultima deplasare, la Elche.

Osasuna, chiar daca se afla intr-o forma bunicica, fiind neinvinsa, locul pe care il ocupa si performantele din ofensiva si defensiva, nu sunt tocmai grozave. Daca ne uitam pe meciurile de pe teren propriu, in cele 8 disputate a marcat doar de 8 ori ceea ce nu prea ma convinge sa ma bazez pe ei pentru o eventuala surpriza. Real Madrid e cea mai buna de deplasare din LaLiga, cu 18 puncte stranse in 9 jocuri si 15 goluri marcate. Pentru madrileni sunt numai vesti bune: ”Zizou” revine dupa ce a fost testat negativ la testul COVID, iar Hazard si Ramos sunt apti de joc. Singura veste proasta e suspendarea lui Carvajal pentru cumul de cartonase, insa Vazquez cu siguranta o sa-si faca bine treaba in flancul drept al defensivei madrilene.

cota2.ro

Real Madrid nu are voie sa mai piarda puncte daca vrea sa fie aproape de Atletico Madrid in lupta pentru titlu. In acest moment, trupa lui Simeone se afla pe prima pozitie, are cu doua puncte mai mult decat Real Madrid si doua meciuri in minus de disputat ceea ce e un lucru foarte important. Cred ca Zidane o sa-si motiveze jucatorii asa cum stie el mai bine si nu cred ca e loc de surprize in acest meci, ba mai mult, cred ca Real Madrid are puterea de a o surclasa pe Osasuna.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
CA Osasuna vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid -1.00 AH
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro