Ponturi Pariuri Fotbal Osasuna vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Osasuna vs Real Madrid

Spania, Laliga Santander

cota2.ro

09.01.2021


Osasuna va primi vizita galacticilor de la Real Madrid, echipa care se afla pe locul 2, la 2 puncte diferența de Atl. MADRID.


La Real va reveni alături de Varane în zona centrala în compartimentul defensiv, Sergio Ramos, în schimb Carvajal și Marcelo ii vor ceda locul, cel mai probabil lui Mendy. Alte probleme de lot pentru Zidane ar fi tanarul atacant Jovic, cu ceva probleme musculare. Însă Asensio s a simtit excelent în meciul contra celor de la Celta Vigo și probabil va fi titular, alaturi de Benzema și Vasquez.


Osasuna nu a mai e neînvinsă în ultimele 4 meciuri jucate, reușind în ultimul meci sa treacă în fazele următoare ale cupei regelui. Deși nu a mai pierdut în campionat de ceva etape, Osasuna ocupa în continuarea penultima poziție , problema principala a acestora fiind jocurile de acasă. Osasuna a reușit sa strângă doar 2 puncte în ultimele 5 meciuri jucate acasă, iar Real ar putea profita de forma slaba a acestora pe propriul teren.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Osasuna vs Real Madrid
Pronostic:
2 solist
Cota
1.55
Cota finala: 1.55
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro