Ponturi Pariuri Fotbal Juventus vs Sassuolo

BETFAIR EXCHANGE

Juventus Torino și Sassuolo se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, într-un meci din etapa cu numărul 17 de Serie A. 

Juventus și-a recăpătat optimismul în privința șanselor la titlu, după runda precedentă, în care a învins-o pe AC Milan, iar Inter a cedat neașteptat contra Sampdoriei. Campioana en-titre este acum pe locul 5, cu 30 de puncte. Liderul are 40 de puncte, dar două meciuri în plus disputate. Scurta pauză din iarnă pare să le fi prins bine torinezilor. În cele două meciuri disputate în anul 2021 au marcat 7 goluri, 4-1 cu Udinese și 3-1 cu Milan. Astăzi, Andrea Pirlo nu poate folosi doi oameni importanți din defensivă, ambii cu Covid-19, pe Alex Sandro și pe De Ligt. Pozitiv a fost depistat Cuadrado, în timp ce Morata e accidentat. 

cota2.ro

Sassuolo a stat mult timp pe locurile de Liga Campionilor, datorită unui start entuziasmant de sezon. Lucrurile s-au domolit între timp, iar formația pregătită de Roberto de Zerbi este pe locul 6, cu 29 de puncte. În startul lui 2020 a suferit o umilință, 1-5 pe terenul celor de la Atalanta, anulată de victoria de runda trecută, 2-1 cu Genoa. Antrenorul italian nu se poate baza astăzi pe Berardi, Ricci și Romagna, toți accidentați. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Meciurile directe din sezonul precedent au fost o încântare pentru fanii fotbalului. A fost 2-2 pe terenul lui Juventus și 3-3 acasă la Sassuolo. Alte informații interesante: 

• în ultimele 6 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 3 goluri

• Juventus nu a pierdut niciodată pe teren propriu împotriva lui Sassuolo. Are 7 victorii și două remize 

• Juventus a marcat 14 goluri în ultimele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu contra lui Sassuolo

• în ultimele două deplasări ale lui Sassuolo s-au marcat în total 11 goluri (3-2 cu Sampdoria și 1-5 cu Atalanta)

• 14 goluri a marcat Cristiano Ronaldo în cele 12 apariții din acest sezon. E golgeterul campionatului

• 5,4 șuturi pe poartă expediază Juventus, în medie, în acest sezon de Serie A. Atalanta stă și ea bine, cu 4,6 execuții cadrate. 

Andrea Pirlo pare să fi găsit în sfârșit sistemul potrivit pentru vedetele campioanei Italiei. Cu un Cristiano Ronaldo în formă, defensiva oricum fragilă a lui Sassuolo nu poate sta liniștită. Preconizez un meci disputat pe tiparele ultimelor înfruntări directe, cu multe reușite. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 1.78. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Juventus vs Sassuolo
Pronostic:
peste 3 goluri asiatic
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: 4.68
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro