Ponturi Pariuri Fotbal Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven

Superbet

Ajax Amsterdam și PSV Eindhoven se înfruntă în derby-ul etapei cu numărul 15 din Eredivisie, astăzi, de la ora 17:45

Ajax i-a luat fața marii rivale în ultimele sezoane, dar acum situația s-a echilibrat. „Lăncierii” sunt primii în Erevidisie, cu 34 de puncte, dar avansul este unul fragil, de o singură lungime. Formația pregătită de Erik Ten Hag a ratat deja un obiectiv stagional. A încheiat pe locul 3 în grupa de Liga Campionilor, după Liverpool și Atalanta, fiind trimisă în Europa League. Pentru disputa de astăzi, antrenorul olandez nu îi poate folosi pe Lassina Traore, atacantul revelație din acest sezon, pe David Neres și pe Brian Brobbey, toți accidentați. 

cota2.ro

Sezonul precedent, PSV ocupa locul 4 în momentul în care competiția a fost oprită, din cauza pandemiei de coronavirus. Distanța față de Ajax era mare, 7 puncte. Conducerea a luat decizia de a-l înlocui pe managerul Ernest Faber cu experientatul Roger Schmidt, iar mutarea dă roade. Formația din Eindhoven are un singur eșec în acest sezon, a strâns 33 de puncte, unul mai puțin decât Ajax. Are al treilea cel mai bun atac, 33 de goluri înscrise, și a doua defensivă, 11 primite. 

Înscrie-te AICI pe SuperBet online și primești până la 500 de Lei bonus la pariuri sportive din partea casei!

Sezonul trecut, meciurile directe au fost extrem de echilibrate. În tur, pe terenul lui PSV, s-a încheiat 1-1, iar returul a fost adjudecat de Ajax, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• Ajax a încheiat la egalitate ultimul meci, 1-1 cu Willem II. A fost primul X din acest campionat

• Ajax a marcat cel puțin două goluri în 6 din ultimele 7 meciuri jucate acasă în campionat

• 11 meciuri consecutive fără înfrângere are PSV în toate competițiile

• PSV a înscris cel puțin două goluri în ultimele 4 meciuri din Eredivisie

• în 11 din cele 14 meciuri jucate de Ajax în acest sezon s-au marcat peste 2,5 goluri. În cazul lui PSV, 10 din cele 14 meciuri au oferit peste 2,5 goluri.

Cu antrenorul Roger Schmidt la timonă, PSV are o șansă importantă la titlu în acest sezon. Ajax a arătat slăbiciuni în precedentul meci și are absențe importante în ofensivă. Mizez pe un meci echilibrat. Pe Superbet, cota pentru egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 2.08.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Ajax Amsterdam vs PSV Eindhoven
Pronostic:
PSF X
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: 5.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro