Ponturi Pariuri Fotbal Sparta Rotterdam vs Feyenoord

BETFAIR EXCHANGE

Sparta Rotterdam și Feyenoord se întâlnesc astăzi, de la ora 13:15, în etapa cu numărul 15 din Eredivisie

Sparta Rotterdam este echipa cu cei mai puțini străini din Eredivisie. Cu un lot format în mare parte din fotbaliști de la academia proprie, managerul Henk Fraser face o treabă mai mult decât lăudabilă. Sparta este pe locul 9, cu 18 puncte strânse în 14 etape și cu un golaveraj pozitiv, 24-23. Traversează cea mai bună perioadă a sezonului, cu 3 victorii în ultimele 4 runde. Golgeterul formației este Lennart Thy, un neamț cu două goluri înscrise în ultimele 3 runde. 

cota2.ro

Feyenoord a pierdut contactul cu rivalele Ajax și PSV. E pe locul 4 în acest moment, cu 29 de puncte și un golaveraj 29-12. Managerul Dick Advocaat are pe mână un lot valoros, cotat la 110 milioane de euro. Din păcate accidentările îi provoacă bătăi de cap. Astăzi nu îi poate utiliza pe Teixeira, Kokcu, Bozenik sau pe portarul titular Bijlow. 

Sezonul trecut, meciul direct s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Cele două au jucat deja meciul tur din acest campionat. A fost 1-1 pe terenul lui Feyenoord.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Alte detalii interesante: 

• 11-11 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur

• Sparta a avut mai multe șuturi pe spațiul porții în meciul tur, 5-1

• Sparta a marcat cel puțin două goluri în ultimele 4 meciuri 

• 16 goluri a înscris Sparta în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în această stagiune

• Feyenoord a câștigat o singură deplasare din ultimele 4 oficiale. În 3 meciuri nu a reușit să înscrie (0-0 cu ȚSKA Moscova, 0-1 cu Wolfsberger și 0-1 cu Vitesse)

• 2 victorii are Feyenoord în ultimele 8 meciuri oficiale

• 27 de remize au fost înregistrate în cele 112 derby-uri ale orașului Rotterdam, dintre Sparta și Feyenoord.

Feyenoord nu traversează deloc o perioadă bună. Adăugând absențele, forma bună a gazdelor și rivalitatea dintre cele două echipe ale orașului Rotterdam, anticipez un meci mai echilibrat decât o arată cotele. Mai mult, cred că Sparta nu va pierde nici de această dată. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1X este 2,05. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sparta Rotterdam vs Feyenoord
Pronostic:
1X
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro