Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Inter Milano

BETANO
  • AS Roma - Inter Milano

”Derby-ul” dintre AS Roma si Inter Milano se joaca de la 13:30, o ora poate neobisnuita pentru un astfel de meci, iar acest meci deschide oarecum seria de meciuri de duminica. AS Roma se afla pe pozitia a treia in campionat, in timp ce Inter are cu doar trei puncte mai mult, iar acest duel e foarte important pentru ambele formatii.

In ultimele 28 de meciuri directe dintre Roma si Inter, victoriile au cam fost impartite, iar rezultatul de egalitate a dominat. Roma a castigat 9 dueluri, Inter a castigat 7 dueluri, iar 12 s-au terminat nedecise. Mai mult, in 22 din cele 28 de partide, am avut cel putin doua goluri pe tabela de marcaj, iar in 16 din cele 28 de partide, am avut cel putin 3 goluri pe tabela de marcaj. In acest sezon de Serie A, AS Roma are o medie a golurilor marcate pe teren propriu de 2.38, in timp ce Inter Milano are o medie a golurilor marcate in deplasare de 2.25.

cota2.ro

Daca e sa ne uitam la puncte forte si la puncte slabe, ambele echipe le au din plin. AS Roma ataca foarte bine pe flancuri, ies foarte bine pe contraatac, isi creeaza ocazii datorita jucatorilor de valoare si au un procentaj bun in a finaliza ocaziile create, insa au dificultati in a se apara la mingile ”plouate”, centrate de la distanta si faulteaza mult in zone periculoase. Inter Milano are un procentaj foarte bun la ocaziile create pe care le si finalizeaza, se retrag foarte bine in aparare jucatorii lui Conte dupa ce au pierdut mingea, contraataca bine si suteaza mult de la distanta, iar calitatea individuala e mult mai buna ca a adversarilor, insa punctul slab al oaspetilor e apararea in benzi, atunci cand adversarul are contraatacuri, iar Roma sta excelent la acest capitol si cu siguranta vor fi probleme.

Ma astept la un meci incins si la un meci crancen si cred ca vor fi foarte multe atacuri, iar ambele echipe vor pune pret pe lovituri libere. Consider ca o sa avem foarte multe lovituri de colt, iar pontul meu pentru acest duel este ”Peste 10.5 cornere”, deznodamant pe care l-am intalnit in ultimele 10 partide directe!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs Inter Milano
Pronostic:
Peste 10.5 cornere
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro