Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs ACS Sepsi

BETANO
  • Universitatea Craiova - ACS Sepsi

Meci tare in Banie, acolo unde Universitatea da piept cu una dintre revelatiile campionatului si una dintre cea mai ofensiva echipa, Sepsi OSK. Nici la Craiova, dar nici la Sepsi nu au fost foarte multe modificari in aceasta perioada scurta de pauza si ma astept la un joc, ca si cel din tur, foarte tare din toate punctele de vedere.

Duelurile directe nu au propus foarte multe goluri, exceptie facand chiar primul meci direct dintre cele doua formatii. Ambele echipe sunt sus in clasament, ambele echipe au o ofensiva foarte buna si jucatori de calitate si nu vad de ce nu am putea avea multe goluri in acest duel.

cota2.ro

Pentru meciul Craiova - Sepsi o sa joc un pariu contra acestei traditii a meciurilor directe in care am avut putine goluri. Eu cred ca daca una dintre echipe o sa reuseasca sa marcheze repede, jocul o sa se deschida si o sa avem multe reusite. Propun un pariu de tip handicap asiatic pe goluri, care cred ca e una dintre cele mai bune alegeri pentru acest meci, iar cota este nemaipomenita.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs ACS Sepsi
Pronostic:
Peste 2.25 goluri asiatice
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro