Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.07

BETANO

1.Craiova-Sepsi

Prima etapă din returul sezonului regulat ne oferă un meci între două trupe din Top6. Universitatea Craiova joacă acasă ,astazi de la ora 19:45 pe stadionul Ion Oblemenco.

cota2.ro

Craiovenii sunt candidați cerți la titlu, dar în actuala stagiune au avut probleme contra trupelor clasate în Top6 la finele anului 2020. Sepsi este singura formație din zona play-off de care au trecut , 1-0, în runda inaugurală. În rest, alb-albaștrii au pierdut acasă cu Chindia și Clinceni (0-1, în ambele situații), respectiv cu FCSB (0-2). În fata campioanei CFR, Universitatea a scos un 0-0.

Jocurile cu FCSB și CFR au fost ultimele din 2020, oltenii antrenați de Corneliu Papură încheind așadar anul cu două meciuri necâștigate și fără gol marcat.

O veste proasta pentru olteni este că, mijlocașii Bic și V. Constantin au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

Sepsi OSK a scos un 1-1 la lidera FCSB, în ultimul duel din 2020. Astfel, sunt la șase etape la rând fără eșec. Scorul cu bucureștenii reflectă traseul bun din deplasare pentru elevii lui Leo Grozavu. 15 puncte au scos din opt jocuri externe jucătorii din Sfântu Gheorghe. Per total, Sepsi are numai două eșecuri suferite în ultimele zece deplasări competitive.

Cred ca vom avea un meci foarte echilibrat cu putine reusite si prin urmare voi merge o dubla pe gazde dar si un under la goluri.

2.Bournemouth-Millwall

In runda 21,in Anglia Championship ,incepand cu ora 21.45 pe Vitality Stadium avem o infruntare intre ocupanta locului 3 Bournemouth si ocupanta locului 17 Millwall.

Un meci pe care il voi juca foarte simplu ,foarte safe din punctul meu de vedere.

Chiar daca in ultimele 5 meciuri directe si-au cam impartit victoriile in momentul de fata ,din punct de vedere al formei sunt putin diferite.

  • Bournemouth: W W L D W
  • Millwall: W L D W L

Bournemouth,acasa, joaca de regula foarte bine,reusind 4 victorii in ultimele 5 meciuri si prin urmare pronosticul meu ,mai exact un Dnb este un pronostic corect.

3.At.Madrid-Sevilla

Atletico a reușit să rămână lider în La Liga, după 18 etape disputate, chiar dacă are trei meciuri mai puțin disputate. Elevii lui Simeone au 38 de puncte, unul peste rivala Real Madrid și trei mai multe decât Barcelona. 

Astazi însă, au un meci dificil, acasă, cu Sevilla, echipă aflată, la rândul său, într-o serie excelentă de rezultate. Andaluzii au nouă meciuri la rând fără înfrângere, în toate competițiile și cu 30 de puncte adunate sunt pe locul 6 al clasamentului. Partida este o restanță din prima etapă a sezonului.

În ultimele două vizite în fata lui Atletico, Sevilla a reușit două egaluri: 1-1 și 2-2. De fapt, ultimele patru dueluri directe indiferent de locul de disputare, s-au încheiat remiză și de trei ori la același scor: 1-1.

Atletico e neînvinsă acasă în acest sezon, având șapte victorii și un egal, iar cu 22 de puncte acumulate este lider și în clasamentul jocurilor de pe teren propriu.

Si in acest meci ma astept la un echilibru perfect,la un meci sarac in reusite si de aceea voi merge doar o dubla pe gazde.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Craiova vs Sepsi
Pronostic:
1x & S4.5g/meci
Cota
1.36
Bournemouth vs Millwall
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
At.Madrid vs Sevilla
Pronostic:
1x
Cota
1.22
Cota finala: 1.66
Profit: 5.28
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro