Ponturi Pariuri Fotbal Paris Saint Germain vs Olympique Marseille

BETANO

Paris Saint Germain și Olympique Marseille dispută astăzi, de la ora 22:00, Supercupa Franței. 

PSG a câștigat toate cele 3 trofee interne sezonul trecut, titlul în Ligue 1, Cupa Franței și Cupa Ligii. A jucat și finala UEFA Champions League, dar n-a fost suficient pentru antrenorul Tomas Tuchel. Șeicii care conduc clubul vor neapărat trofeul suprem în Europa, așa că l-au înlocuit cu Mauricio Pochettino. Surprinzător, pentru argentinian ar putea fi primul trofeu din cariera de manager. Are ceva probleme în alcătuirea echipei. Dagba, Kehrer și Rafinha au Covid-19, Bernat, Danilo și Paredes sunt accidentați, în timp ce Neymar și Kimpembe sunt accidentați. În campionat, PSG este a 2-a după primele 19 runde. Are un punct mai poțin decât liderul Lyon. Campioana Franței este calificată și în optimile de finală în Liga Campionilor. 

cota2.ro

Marseille traversează o perioadă slabă. A căzut pe locul 6 în campionat, cu 32 de puncte. Are două meciuri mai puțin disputate, dar forma din ultima perioadă nu îi indică favoriți în a le câștiga. Și pentru André Villas-Boas victoria în această seară ar marca o premieră, primul trofeu în Franța. Va trebui să îl obțină fără Amavi, Sanson și Tomaz de Lima. 

Înscrie-te AICI la Betano și primești din partea casei până la 500 de Lei Bonus + până la 500 de Lei Free-Bet la prima depunere!

PSG și Marseille s-au mai înfruntat o dată în acest sezon, în runda cu numărul 3 din Ligue 1. A fost un meci extrem de încins, câștigat de Marseille cu 1-0, în care s-au arătat nu mai puțin de 13 cartonașe galbene și 4 roșii. Alte informații interesante despre Supercupa Franței:

• PSG are cea mai bună apărare din Ligue 1, doar 11 goluri primite. Marseille are a treia defensivă din competiție

• un singur meci din ultimele 5 directe a fost GG

• Cele 3 finale jucate de PSG anul trecut au fost extrem de strânse: 0-0 cu Lyon în Cupa Franței, 1-0 cu St. Etienne în Cupa Ligii și 0-1 cu Bayern în Champions League

• În finala cu Lyon au fost arătate 8 galbene și un roșu, în cea cu St. Etienne 9 galbene și un roșu, iar în cea cu Bayern 7 galbene

• 4-2 a fost raportul cornerelor în ultimul meci direct dintre PSG și Marseille. Parizienii au dominat la acest aspect și în disputele precedente (5-3, 7-3, 7-5)

• 5,9 cornere/meci are PSG în acest sezon de Ligue 1. Media lui Marseille e de doar 4,5

• 9 Supercupe ale Franței are PSG în palmares, record național. Marseille a cucerit 3, ultima în anul 2011. 

Propunerea mea e un BetCombo tentant la cotă 5.40 pe BETANO:

  • Peste 5,5 cartonașe în meci
  • PSG are cu cel puțin două cornere mai mult decât Marseille (handicap -1,5)
  • nu se marchează mai mult de un gol în prima repriză (sub 1,5 goluri)

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Paris Saint Germain vs Olympique Marseille
Pronostic:
BetCombo (vezi mai sus)
Cota
5.40
Cota finala: 5.40
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro