Ponturi Pariuri Fotbal Hermannstadt vs Dinamo București

BETFAIR EXCHANGE

FC Hermannstadt și Dinamo București se înfruntă astăzi, de la ora 19:00, în etapa cu numărul 16 din Liga 1

Deși se anunțau mari modificări la nivel de lot, după ce influența familiei Reghecampf la echipă a scăzut, Hermannstadt și-a păstrat cei mai importanți jucători. Mai mult, antrenorul Ruben Albes a fost confirmat, iar câțiva fotbaliști importanți au sosit la Sibiu, printre care Alexandru Mățel sau Petrișor Petrescu, favoritul fanilor. 

cota2.ro

Hermannstadt își propusese să termine pe loc de play-off sezonul regulat. Momentan e în afara obiectivului, pe locul 13, cu 15 puncte acumulate. Locul 6 nu e departe, la doar 5 lungimi. 

Dinamo e într-o situație fără scăpare. Datoriile se rostogolesc și formează un bulgăre tot mai mare, jucătorii pleacă unul după altul, iar finanțatorii spanioli nu dau niciun semn că ar rezolva vreo problemă. Antrenorul Ionel Gane e pus într-o situație ingrată, Primii 2 portari au părăsit echipa, așa că trebuie să se bazeze pe Mihai Eșanu, un portar de 22 de ani, cu un singur meci jucat în Liga 1. Rezerva lui va fi Aleksander Mitrovic, de doar 17 ani. 

Pe plan sportiv, „câinii” dăduseră câteva semne de viață. Au urcat până pe locul 12, cu 16 puncte. N-au câștigat însă în ultimele două runde, 0-2 cu CFR Cluj și 1-1 cu Academica Clinceni. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Hermannstadt și Dinamo s-au întâlnit de 3 ori. A fost o victorie a sibienilor (4-2), una a bucureștenilor (3-0) și o remiză (1-1). Alte informații interesante: 

• Dinamo n-a câștigat niciunul dintre cele 3 meciuri jucate în deplasare cu Hermannstadt în istorie (1-1, 0-0, 2-4) 

• cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon este spaniolul Borja Valle, plecat între timp de la echipă

• Dinamo a pierdut 4 din cele 7 deplasări stagionale

• 8-10 este golaverajul lui Dinamo pe teren străin în acest sezon

• 4 apariții are Marco Ehmann, fundașul central al lui Dinamo, în acest sezon. Va fi titular astăzi, în lipsa altor soluții. Nu a făcut niciodată pereche cu Bejan, un apărător recunoscut pentru gafele din ultimii ani.

La Dinamo nu mai există condițiile necesare pentru performanță. Fotbaliștii sunt cu nervii la pământ, din ce în ce mai puțini, iar Gane trebuie să improvizeze. Gazdele trebuie să profite de această situație. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Hermannstadt în handicap asiatic 0 (același lucru cu Draw No Bet) este 1.75. (în cazul în care meciul se termină la egalitate, primim miza înapoi)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Hermannstadt vs Dinamo București
Pronostic:
Hermannstadt HA0
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro