Ponturi Pariuri Fotbal Tottenham vs Fulham

BETFAIR EXCHANGE

Tottenham Hotspur și Fulham se întâlnesc astăzi, de la ora 22:15, într-un meci care face parte din etapa cu numărul 16 din Premier League

Tottenham ar fi trebuit să joace astăzi împotriva lui Aston Villa. Formația lui Dean Smith are însă probleme mari cu Covid-19, așa că Federația Engleză a găsit o soluție și a programat restanța dintre Spurs și Fulham. Mourinho sigur nu e deranjat de acest lucru. Poate continua forma excelentă împotriva unui adversar mai slab cotat, având și tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Hojbjerg, accidentat. Tottenham e în acest moment pe locul 5, cu 29 de puncte, dar are un meci mai puțin disputat față de rivalele din față. O victorie astăzi i-ar duce până pe locul 3, la 4 lungimi în spatele liderului Manchester United. 

cota2.ro

Fulham se zbate pentru supraviețuirea în Premier League. Nou-promovata este pe locul 18, cu 11 puncte, dar doar 15 meciuri disputate. Vine după o serie de 4 remize consecutive. Nici Scott Parker, managerul oaspeților, nu are probleme de efectiv. Are însă probleme cu eficacitatea elevilor săi. Aleksandar Mitrovic, golgeterul formației din ultimele sezoane, a marcat doar două goluri în 12 apariții.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Cele mai recente înfruntări directe au avut loc în sezonul 2018/2019 din Premier League. Tottenham le-a câștigat pe ambele, scor 3-1 și 2-1. Alte informații interesante: 

• Tottenham a câștigat ultimele 5 meciuri directe jucate împotriva lui Fulham

• Tottenham a câștigat ultimele 3 meciuri oficiale, cu un golaveraj total de 10-0

• Tottenham s-a impus în 8 din ultimele 9 meciuri jucate pe teren propriu. În 7 dintre ele nu a primit gol

• Tottenham a marcat cel puțin două goluri în 9 din ultimele 10 meciuri jucate pe White Hart Lane

• Heung-Min Son a marcat 12 goluri în acest sezon, Harry Kane 10. Toată echipa lui Fulham a înscris 13.

Diferența de valoare dintre cele două tabere este evidentă și nu mai are nevoie de alte argumene. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Tottenham la handicap asiatic -1 este 1.81. (În cazul în care Tottenham se impune la fix un gol diferență, miza este returnată)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Tottenham vs Fulham
Pronostic:
Tottenham -1 HA
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro