Ponturi Pariuri Fotbal PSV Eindhoven vs AZ Alkmaar

BETFAIR EXCHANGE

PSV Eindhoven și Alkmaar se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în etapa cu numărul 16 din Eredivisie

PSV a făcut un meci mare în urmă cu 3 zile, pe terenul liderului Ajax Amsterdam. A condus cu 2-0, s-a încheiat 2-2, dar formația din Einhoven a expediat 7 șuturi pe spațiul porții „lăncierilor”. În urma acestui rezultat, PSV rămâne în lupta la titlu. E pe locul 3, cu 34 de puncte. Ajax și Vitesse au câte 35 de puncte, dar cea din urmă are un meci în plus disputat. Secretul sezonului reușit este intalarea antrenorului Roger Schmidt, dar și o campanie impresionantă de transferuri. Au fost aduși fotbaliști cu nume, ca Ibrahim Sangare, Philipp Max, campionul mondial Mario Gotze sau israelianul Eran Zahavi, fostul golgeter din China. El a și marcat o dublă în remiza cu Ajax. 

cota2.ro

Alkmaar trebuie să fie extrem de frustrată după cele întâmplate sezonul trecut. Se afla la egalitate de puncte cu Ajax, 56, având și același număr de meciuri disputate, când Federația olandeză a decis să stopeze competiția, cu 9 etape rămase de jucat, pe fondul pandemiei de coronavirus. Formația din Amsterdam a fost declarată câștigătoare și a mers în grupele UEFA Champions League. 

Dezamăgirea se resimte, iar Alkmaar e abia pe locul 5 în acest moment. Deține totuși o ofensivă de speriat, a doua din campionat, cu 36 de reușite. Managerul Pascal Jansen are câteva nume interesante în ofensivă, jucători tineri, cu mare potențial, precum Calvin Stengs, Myron Boadu sau Jasper Karlsson. Golgeterul formației este căpitanul Teun Koopmeiners, cu 9 goluri stagionale. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, Alkmaar a câștigat ambele meciuri directe, scor 1-0 și 4-0. Circumstanțele sunt cu totul altele în acest moment. Cele mai interesante informații:

• în 5 din ultimele 6 meciuri directe s-au marcat peste 3,5 goluri

• o singură dată în istoria meciurilor directe jucate pe teren propriu nu a reușit PSV să marcheze

• PSV a punctat în toate meciurile jucate pe teren propriu în această stagiune, indiferent de competiție

• PSV a câștigat ultimele 6 meciuri jucate pe propria arenă

• 3,9 goluri s-au marcat, în medie, în partidele lui Alkmaar din acest sezon. Și PSV are o medie impresionantă, 3,2 reușite/meci

Fotbalul olandez a fost întotdeauna ofertant pentru pariori. Când se înfruntă două echipe cu pretenții la cupele europene, având al doilea și al treilea atac, spectacolul este garantat. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic în meci este 1.98! (dacă se înscriu fix 3 goluri, miza este returnată)

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSV Eindhoven vs AZ Alkmaar
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro