Ponturi Pariuri Fotbal PAOK vs Olympiakos

BETFAIR EXCHANGE

PAOK vs Olympiakos

Grecia, Super League

cota2.ro

data si ora meciului: 13.01.2021



Ocupanta locului 1 din actualul sezon din prima ligă greacă, Olypiakos (n.r. 41 puncte), se va deplasa la rivalii PAOK, pentru un derby care in continuare nu va putea fi sustinut de suporteri în tribune.


Paok, gazdele de azi, ocupa locul 3 cu 31 de puncte, se afla la 10 puncte diferentă de rivala de azi, iar casele de pariuri nu au cotat-o drept favorită. Putem doar sa afirmăm doar faptul că au probleme în compartimentul defensiv, astfel că Paok a reușit sa primeasca cel putin un gol de la adversari in ultimele 5 meciuri din campionat.


Oaspetii neînvinși în campionat

Olympiakos stă mai bine in compartimentul defensiv, reusind sa incaseze doar 6 goluri in cele 15 etape disputate. In plus, au reusit performanța de a ieși neinvinsă din meciurile disputate până acum, iar asta face misiunea mult mai grea pentru Paok sa câstige.


Paok campioana pe teren propriu

Paok a pierdut puncte importante in jocurile din deplasare, acolo unde a incasat majoritatea golurilor. Însă, pe teren propriu și fără susținerea fanilor, Paok are 6 victorii si un rezultat de egalitate, meciuri în care au primit doar 4 goluri.


Avand evoluția excelenta a ambelor echipe, Paok o forta pe teren propriu, iar Olympiakos o rocă tare care a strivit toți adversarii facili întâlniți, cred ca vom avea parte de un meci circumspect, presărat de multă ambiția a jucatorilor talentați din ambele formații.


Ultimele 5 din 6 intalniri directe au produs putine goluri, asa ca asteptarile vor inclina spre un meci inchis.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PAOK vs Olympiakos
Pronostic:
Sub 2.5 goluri
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: 1.48
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro