Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.18

BETANO

1.Manchester City-Brighton

Manchester City a redevenit principala favorită la titlu în Premier League, în urma evoluțiilor din ultimele săptămâni. Trupa lui Pep Guardiola are și două jocuri mai puțin disputate, astfel că într-un clasament virtual ar putea trece în primele 2 locuri.

cota2.ro

Manchester City este echipa din Anglia cu cea mai bună serie pozitivă a momentului, după ce a câștigat 10 partide și a remizat în alte 3 în totalul de 13 disputate începând din 25 noiembrie, în patru competiții diferite. În Premier League, trupa lui Pep Guardiola a adunat 17 puncte din 21 posibile în această perioadă, abordând această întâlnire după trei victorii: 1-0 cu Southampton (deplasare), 2-0 cu Newcastle (acasă) și 3-1 cu Chelsea (deplasare).

Dacă Manchester City este într-o creștere de formă sportivă, Brighton se chinuie în continuare să obțină o victorie în 90 de minute.Brighton s-a transformat în campioana egalurilor, având 8 remize în 17 jocuri, cu două mai mult decât următoarea echipă la acest capitol, Liverpool.

Brighton are probleme medicale în lot, dar și câteva incertitudini. Dintre posibili titulari, absentează Tariq Lamptey, Aaron Connolly (ambii accidentați) și Yves Bissouma, suspendat. 

Eu zic ca este un meci simplu pentru trupa lui Guardiola si voi merge atat solist pe ei cat si un over la goluri.Ma astept sa vad goluri in ambele reprize.

2.Juventus-Genoa

Astazi de la ora 21:45, Juventus intră în lupta pentru Cupa Italiei. Finaliști în sezonul trecut, torinezii nu concep să se împiedice de Genoa în drumul spre cel de-al 14-lea trofeu. 

Juventus primește vizita lui Genoa, dar se gândește și la derby-ul cu Inter, de duminică. Andrea Pirlo trebuie să aleagă primul 11 și în perspectiva duelului de pe Meazza. Dybala s-a accidentat în partida cu Sassuolo, din ultima etapă, iar Morata i s-ar putea alătura lui Ronaldo în ofensivă. Portughezul este la un pas de a deveni cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

La capitolul absențe intră însă Cuadrado, Alex Sandro și De Ligt, care au fost testați pozitiv la coronavirus și au intrat în izolare. Totodată, McKennie este incert pentru duelul cu Genoa. 

Pentru Juventus, meciul cu Genoa va însemna debutul în actuala ediție a Cupei, competiție în care torinezii dețin recordul de trofee câștigate, 13, și în care au ajuns anul trecut până în finală, pierzând însă în fața lui Napoli. 

La fel ,un meci simplu din punctul meu de vedere pe care il voi juca ca cel de mai sus.In ultimele 2 meciuri directe jucate in deplasare,Juventus s-a impus cu 3-1.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Manchester City vs Brighton
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.37
Juventus vs Genoa
Pronostic:
1 & P1.5g/meci
Cota
1.59
Cota finala: 2.18
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro