Ponturi Pariuri Fotbal Twente vs Ajax

BETFAIR EXCHANGE

Twente și Ajax Amsterdam se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 16 din Eredivisie. 

Twente este în căutarea gloriei din urmă cu un deceniu. Înainte ca sezonul trecut să fie întrerupt, formația din Enschede, nou-promovată în acel moment, ocupa abia locul 14, cu 27 de puncte strânse în 26 de meciuri. Lucrurile stau mult mai bine acum. Formația pregătită de Ron Jans e pe poziția a 6-a și a strâns deja punctajul de anul trecut, dar în doar 15 partide. Are un atac de top, 30 de goluri marcate, a 5-lea din competiție. Dă și al doilea cel mai bun marcator din Eredivisie, pe Danilo, un atacant brazilian de 21 de ani, curtat deja de marile echipe ale Europei. Acesta a înscris 11 goluri și a oferit 5 pase decisive. 

cota2.ro

Ajax, campioana en-titre, este prima și în acest sezon, dar bătălia la vârf e crâncenă. „Lăncierii” au 35 de puncte, la fel ca Feyenoord și Vitesse, în timp ce PSV e la borna 34. Așadar, Erik Ten Hag nu se poate relaxa nicio clipă. Formația din Amsterdam are cel mai bun atac din competiție, 54 de goluri înscrise în doar 15 meciuri, cea mai ridicată medie din toată Europa. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Twente a câștigat meciul tur din acest sezon, scor 2-1. Alte informații interesante:

• 19 ocazii de gol și-a creat Ajax în meciul tur cu Twente. A încheiat cu o posesie de 69%

• Sezonul trecut, Ajax s-a impus categoric în deplasarea de la Enschede, scor 5-2. A expediat nu mai puțin de 10 șuturi pe poartă în acea dispută

• Ajax a marcat 27 de goluri în cele 7 deplasări stagionale

• Twente a pierdut ultimele 3 meciuri jucate pe arena proprie (0-2 cu Waalwijk, 1-3 cu Alkmaar și 0-2 cu Sparta Rotterdam)

• 13-11 e golaverajul lui Twente pe teren propriu

• 339 de șuturi a expediat Ajax spre porțile adverse în acest sezon. Următoarea în această ierarhie, Feyenoord, are 266. Twente e în prima jumătate a clasamentului, cu 212 șuturi

• Twente stă bine la eficiență. 14% dintre ocazii s-au transformat în gol. Același procentaj îl are și Ajax, cel mai ridicat din Eredivisie

Ajax e categoric mai valoroasă. Într-un sezon extrem de echilibrat, cu 4 formații care țintesc titlul, „lăncierii” nu își permit pași greșiți. Gazdele au însă calitate în atac și pot face meciul extrem de interesant. Pe Betfair Exchange, pariul 2 solist și ambele marchează are o cotă de 2.46, cea mai mare valoare disponibilă pe piață. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Twente vs Ajax
Pronostic:
2 & Ambele Marchează
Cota
2.46
Cota finala: 2.46
Profit: 7.30
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro