Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Botoșani primește vizita lui FC Argeș, astăzi, de la ora 17:00, într-un meci din runda cu numărul 16 de Liga 1

FC Botoșani a reușit să păstreze toți jucătorii importanți în această iarnă. Formația lui Marius Croitoru e aproape de obiecticv calificarea în play-off-ul Ligii 1. Ocupă momentan locul 10, cu 18 puncte. Distanța față de Chindia, ocupanta poziției a 6-a, este de doar 3 puncte, dâmbovițenii având și un meci în plus disputat. 

cota2.ro

FC Argeș este ultima în Liga 1. Are o zestre de 11 puncte și un golaveraj care spune totul despre prima parte a sezonului, 14-24. Piteștenii au pierdut deja șirul antrenorilor pe care i-au avut pe bancă. Astăzi, dar nu se știe pentru cât timp, echipa va fi pregătită de Mihai Ianovschi.

Unicul meci direct dintre cele două formații a avut loc în turul acestui campionat. FC Botoșani s-a impus cu 3-2. Alte informații interesante:

• FC Botoșani Botoșani a dominat meciul tur: 12-4 la ocazii de gol, 8-4 la șuturi pe poartă, 3-2 la cornere, 54% posesie

• 6 meciuri consecutive fără înfrângere are FC Botoșani

• FC Argeș nu are vreo victorie în deplasare. A pierdut 4 partide și a remizat de 3 ori, cu un golaveraj 5-12

• Marius Croitoru pare să știe cum să gestioneze pauzele de iarnă. Cmapionatul trecut, FC Botoșani a câștigat 4 meciuri consecutive după reluarea sezonului

FC Botoșani este o formație care practică un fotbal pozitiv, ofensiv și care are un lot net superior adversarei. Victoria gazdelor astăzi are o cotă de 1.50 pe Betfair Sportsbook.

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Campioana CFR Cluj și revelația Academica Clinceni se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în prima etapă a returului Ligii 1

CFR Cluj a prins gustul succesului, după ultimele 3 titluri consecutive, și nu vrea să se oprească aici. Eliminată din Europa League, formația pregătită acum de Edi Iordănescu se poate concentra pe campionat. La finalul turului ocupă locul 3, cu 31 de puncte. Liderul FCSB are un avans de doar 3 lungimi. 

Academica Clinceni e o echipă organizată, serioasă, care a iernat pe locul 5, cu 25 de puncte. Resursele ilfovenilor sunt însă limitate. Au doar 15 goluri înscrise în 15 meciuri. 

Formația lui Ilie Poenaru a disputat 3 meciuri împotriva celor de la CFR Cluj și le-a pierdut pe toate. Alte informații interesante: 

• Edi Iordănescu e neînvins în competiția internă de la revenirea la CFR. A câștigat cu Poli Iași, Dinamo și FCSB, toate 2-0, și a remizat alb cu Craiova

• Academica nu a câștigat niciuna din ultimele 3 deplasări oficiale 

• 23 de milioane de euro valorează lotul lui CFR Cluj. Cel al Clinceniului e cotat la mai puțin de 7 milioane

•CFR Cluj nu a pierdut niciunul dintre ultimele 5 meciuri arbitrate de Andrei Chivulete, oficialul partidei de astăzi.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru victoria celor de la CFR Cluj, 1 solist, are cota de 1.44.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
FC Botoșani vs FC Argeș
Pronostic:
1
Cota
1.50
CFR Cluj vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.44
Cota finala: 2.16
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro