Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs Viitorul

BETFAIR SPORTSBOOK

UTA Arad și Viitorul Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 16 din Liga 1

UTA a început sezonul cu prestații peste așteptările unei nou-promovate. A stat mult timp la granița locurile de play-off, dar a clacat complet în luna decembrie. A pierdut toate cele 4 meciuri, înregistrând și o serie de umilințe (0-3 cu FCSB, 0-3 cu Sepsi și 0-6 cu Astra). În pauza din iarnă, lotul a suferit schimbări radicale. Nu mai puțin de 7 jucători au plecat, locul fiindu-le luat de câteva nume interesante. Liviu Antal, golgeter în Lituania în ultimii ani, a revenit în Liga 1. De la Zalgiris a venit și un om de națională, Vorobjovas. 

cota2.ro

Viitorul a încheiat turul pe loc de play-off. Formația de la malul mării are în acest moment 20 de puncte, cu o linie simetrică de clasament, 5 victorii, 5 remize și 5 egaluri. Antrenorul Mircea Rednic pare să se fi făcut înțeles în pauza de iarnă. Viitorul a câștigat restanța cu Hermannstadt, scor 2-1, având o prestație dominantă (21-2 la ocazii de gol, 9-1 la șuturi pe poartă, 9-1 la cornere). Chiar dacă golgeterul Gabi Iancu a plecat în Rusia, Rednic are oameni cu calitate în atac. Luckassen s-a integrat excelent, iar Alexandru Mățan e complet refăcut și va intra, după toate probabilitățile, din primul minut. 

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Meciul direct din turul campionatului, și singurul jucat vreodată între UTA și Viitorul, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• în ultimele 3 meciuri jucate de UTA pe teren propriu s-au marcat în total 13 goluri

• 25 de goluri a încasat UTA în acest sezon. Doar Voluntari și Poli Iași au o defensivă mai slabă

• ultimele 4 meciuri ale arădenilor au fost peste 2,5 goluri

• 46 de ocazii de gol și-a creat Viitorul în ultimele 3 meciuri din Liga 1

• Kevin Luckassen, atacantul Viitorului, a ajuns la 7 reușite stagionale. Este pe locul 4 în clasamentul golgeterilor, la egalitate cu Cardoso și Andrei Cristea

UTA are defensiva vraiște. Nu se poate baza pe ea, așa că trebuie să iasă la joc și să încerce să pună probleme Viitorului. Oaspeții vin cu moral bun, după jocul foarte bun prestat în urmă cu 5 zile, contra lui Hermannstadt. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci este 2.28

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
UTA vs Viitorul
Pronostic:
GG3+
Cota
2.28
Cota finala: 2.28
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro