Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs AS Roma

BETFAIR SPORTSBOOK

AS Roma și Lazio Roma se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în „Derby Della Capitale”. Meciul face parte din runda cu numărul 18 de Serie A.

Lazio i-a luat fața marii rivale în ultimele sezoane, dar raportul de forțe pare să se fi răsturnat acum. Formația antrenată de Simone Inzaghi a avut un start dificil de sezon, aglomerat, cu meciuri și în Champions League. În plus, accidentările și coronavirusul au creat alte probleme. Lazio pare să își fi revenit. A câștigat ultimele două partide și a ajuns pe locul 8, cu 28 de puncte, la 5 lungimi în spatele pozițiile de Liga Campionilor. Managerul italian nu are nici astăzi tot lotul la dispoziție. Lipsesc Correa, Fares, Proto, Lulic și Strakosha. 

cota2.ro

AS Roma e privită de spcialiștii din Italia drept una dintre formațiile cu șanse la titlu. În acest moment e pe locul 3, cu 34 de puncte, la 6 în spatele liderului AC Milan. Formația lui Fonseca are a treia ofensivă a campionatului, 37 de goluri înscrise. Principalul marcator al echipei este armeanul Mkhitaryan, cu 8 goluri. Are și 8 pase decisive, liderul acestei ierarhii în Serie A. Oaspeții nu îi pot folosi astăzi pe Calafiori, Mirante, Zaniolo și Pedro. 

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Ambele meciuri directe din sezonul trecut s-au încheiat cu același rezultat, 1-1. Alte informații importante: 

• 3,7 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui AS Roma din acest sezon

• în 13 din cele 17 meciuri jucate de AS Roma s-au înscris peste 2,5 goluri 

• 3,1 goluri/meci e media în disputele lui Lazio din actuala stagiune

• Ciro Immobile, „Gheata de Aur” din sezonul trecut, are încă un an bun. Vârful lui Lazio are deja 11 reușite

• 190 de meciuri au avut loc între cele două mari rivale din Roma. Lazio a câștigat 53, 66 s-au încheiat la egalitate, iar AS s-a impus de 71 de ori. Golaverajul total este 193-239, în favoarea oaspeților de astăzi. 

• 15 ocazii de gol/meci își creează AS Roma în acest sezon. Nici Lazio nu stă rău, cu 12,5 șuturi spre poartă expediate, în medie, în fiecare partidă. 

„Derby Della Capitale” ar fi fost mult mai piperat cu spectatori, dar asta ar fi adus un plus de răutate și mai multe fragmentări. În actualele condiții, două echipe cu jucători de senzație în ofensivă, partida promite foarte mult. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pentru combinat ambele marchează și Edin Dzeko are minim un șut pe poartă este 2.10.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lazio vs AS Roma
Pronostic:
GG & Dzeko minim un șut pe poartă
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro