Ponturi Pariuri Fotbal Union Berlin vs Leverkusen

BETFAIR SPORTSBOOK

Union Berlin și Bayer Leverkusen se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, într-unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei cu numărul 16 din Bundesliga. 

Union Berlin este surpriza plăcută a acestui sezon de Bundesliga. Formația din Capitală ocupă locul 5 după primele 15 runde, cu 25 de puncte și un golaveraj neașteptat de bun, 31-20. Are al doilea atac din Germania, după liderul Bayern Munchen, și la egalitate cu Dortmund. Artizantul reușitei este antrenorul elvețian Urs Fischer. Cu un lot cotat la 60 de milioane de euro, fără mari vedete, acesta a reușit să creeze o echipă extrem de arțăgoasă, cu trasee clare, orientată către ofensivă. Pentru partida de astăzi are câteva absențe, pe golgeterul Max Kruse, Gentner, Pohjanpalo și Ujah. 

cota2.ro

Bayer Leverkusen începuse sezonul perfect și părea o veritabilă contracandidată la titlu pentru Bayern. După eșecul nemeritat din meciul direct cu bavarezii, scor 1-2, a urmat o cădere. „Farmaciștii” nu au câștigat niciunul din ultimele 3 meciuri. Ocupă acum locul 3, cu 29 de puncte, la 4 lungimi de lider. Dacă Fischer a reușit minunea cu un lot mai degrabă mediocru, Peter Bosz are la dispoziție o groază de staruri, cu o valoare totală de aproape 350 de milioane de euro. Din păcate, oaspeții nu pot conta astăzi pe Aranguiz, Arias, Bellarabi, Bender, Palacios și Paulinho. Cei mai prolifici jucători din acest sezon sunt însă apți, în frunte cu golgeterul Alario (8 goluri), Schick (5 goluri) și Bailey (4 goluri și 4 pase). 

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Ultimul meci direct dintre Union Berlin și Bayer Leverkusen s-a jucat în sferturile de finală ale ediției trecute de Cupa Germaniei. „Farmaciștii” au câștigat cu 3-1. Alte informații interesante: 

• Union Berlin va juca astăzi meciul cu numărul 50 în Bundesliga. Are un palmares de 18 victorii, 12 remize și 19 eșecuri

• Union Berlin a marcat în toate cele 16 meciuri jucate în acest sezon

• 13 din cele 16 meciuri ale lui Union Berlin au fost GG

• ultimele 4 meciuri oficiale jucate de Bayer Leverkusen au fost GG

• 3,4 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Union Berlin din acest sezon

• media e una excelentă și în meciurile lui Leverkusen, 3 goluri/partidă

• Union Berlin este a 2-a cea mai eficientă formație din Bundesliga, după Bayern. 16% dintre ocaziile de gol create s-au transformat în gol.

• în ceea ce privește șuturile pe poartă, 39% dintre ele au fost goluri în cazul berlinezilor. La acest aspect stă foarte bine și Leverkusen, cu al treilea procentaj din Bundesliga, 38% dintre șuturile pe poartă fiind goluri.

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.02. 


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Union Berlin vs Leverkusen
Pronostic:
GG3+
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro