Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.89

Superbet

Dinamo București și Chindia Târgoviște se înfruntă astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 17 din Liga 1. 

Viitorul lui Dinamo este în continuare incert. Jucătorii, cei care încă nu au părăsit echipa, au oferit un ultimatum conducerii. Dacă banii promiși de Cortacero nu intră până pe 21 ianuarie, cei mai mulți dintre ei vor face demersurile pentru a deveni liberi de contract, urmându-i pe Borja Valle, Aleix Harcia, Rene sau Ba. În toată această tevatură, Ionel Gane reușește niște rezultate peste orice așteptări. „Câinii” au început anul cu o victorie concludentă, 2-0 cu Hermannstadt, și au urcat până pe locul 7, cu 19 puncte. Play-off-ul ar fi un obiectiv perfect realizabil în condiții de stabilitate financiară. 

cota2.ro

Chindia Târgoviște este una dintre surprizele acestui sezon. Dâmbovițenii încheiau sezonul trecut pe ultimul loc și se salvau doar datorită deciziei de a mări numărul de echipe din Liga 1. Emil Săndoi a primit încredere din partea conducerii, iar echipa speră acum să prindă un loc de play-off. E prima sub linie, cu 21 de puncte, la egalitate cu formația de deasupra, Viitorul. 

Înscrie-te AICI pe SuperBet online și primești până la 500 de Lei bonus la pariuri sportive din partea casei!

În tur, Chindia a câștigat meciul direct cu Dinamo, scor 1-0. Alte informații interesante: 

• 2-0 a fost raportul șuturilor pe spațiul porții în meciul tur, unul dintre cele mai modeste meciuri ale actualului sezon

• 3 remize are Dinamo în cele 8 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon 

• 7 dintre cele 16 partide ale lui Dinamo au fost X la pauză

• 20-18 este golaverajul lui Dinamo în acest sezon

• Chindia are a treia defensivă din campionat, cu doar 13 goluri încasate 

• 5 remize are Chindia în ultimele 6 meciuri oficiale

• 7 dintre cele 15 meciuri jucate de Chindia au înregistrat un rezultate de egalitate la pauză.

Dinamo nu are un lot suficient de numeros pentru a juca din 3 în 3 zile. Întâlnește și un adversar foarte bine organizat, care lasă puține spații și care s-ar mulțumi cu o remiză. Prevăd un meci foarte exchilibrat, cu puține oportunități, asemănător celui din tur. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.70

---------------------------------------------

VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbach joacă astăzi, de la ora 19:30, într-un meci din cadrul etapei cu numărul 16 din Bundesliga. 

Stuttgart a promovat cu emoții sezonul trecut, tremurând până în ultimele două runde. Șvabii s-au pregătit excelent în pauza competițională, au transferat jucătorii potriviți, în posturi cheie, și surprind acum prin jocul prestat. După primele 15 runde, Stuttgart e pe locul 10, cu 21 de puncte. Nu neapărat punctajul atrage, ci mai degrabă modul în care a fost obținut, practicând un joc ultraofensiv. Antrenorul american Pellegrino Matarazzo a transformat formația într-o mașinărie, cu o medie de 2 goluri/meci. Are al treilea cel mai bun atac din Bundesliga, după granzii Bayern Munchen și Borussia Dortmund. Cel mai bun marcator al echipei este atacantul congolez Silas Wamangituka, autor a 8 goluri. Kalajdzic și Gonzalez îl secundează cu câte 5 reușite. Toți 3 sunt apți de joc astăzi. 

Click AICI și încasează 41 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive de la SuperBet

Borussia a avut probleme în prima parte a sezonului, pe fondul programului încărcat. Gladbach este implicată și în Liga Campionilor, fiind revelația competiției. A reușit să se califice în optimile de finală, dintr-o grupă cu Real Madrid, Inter Milano și Sahtior. Nici în Bundesliga situația nu e dezastruoasă. Ocupă locul 7, cu 24 de puncte. Locurile de Liga Campionilor sunt la doar 4 lungimi distanță. Marco Rose are câțiva absenți importanți, pe Lazaro, Plea și Thuram, cel din urmă suspendat, după ce și-a scuipat un adversar pe teren. 

Ultimele meciuri directe au avut loc în urmă cu două sezoane, dar în circumstanțe diferite și cu loturi mult schimbate, așadar sunt irelevante. Informațiile care contează cu adevărat: 

• 3,5 goluri/meci s-au marcat, în medie, atât în disputele lui Stuttgart, cât și în cele ale lui Gladbach din acest sezon

• 6 din cele 7 meciuri jucate de Stuttgart pe teren propriu în acest sezon au fost GG

• în 6 din cele 7 meciuri jucate de Monchengladbach în deplasare s-au marcat peste 2,5 goluri

• 15-15 e golaverajul Borussiei pe teren străin, în doar 7 meciuri

• 220 de ocazii de gol și-a creat Stuttgart în acest sezon. Doar Dortmund (228) și Bayern (221) stau mai bine. Gladbach e și ea în vârul ierarhiei, cu 198 de ocazii

• 59% este procentajul mingilor apărate de poarta lui Gladbach în acest sezon, cel mai scăzut din toată competiția. 

Pe Superbet, pariul combinat ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci (GG3+) are o cotă de 1.70.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Dinamo București vs Chindia
Pronostic:
PSF X
Cota
1.70
Stuttgart vs Monchengladbach
Pronostic:
GG3+
Cota
1.70
Cota finala: 2.89
Profit: 9.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro