Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Southampton

BETFAIR EXCHANGE

Leicester City și Southampton se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 19 din Premier League. 

Leicester este pe loc de Champions League după primele 17 etape, cu 32 de puncte, dar simte amenințarea urmăritoarelor. Formația lui Brendan Rogers nu traversează cea mai bună perioadă. A câștigat doar 2 din ultimele 5 meciuri de campionat. Forma slabă poate fi pusă și pe seama faptului că golgeterul Jamie Vardy nu a înscris niciun gol în ultimele 3 meciuri din Premier League. Astăzi, gazdele nu îi pot folosi pe Praet și Pereira, ambii accidentați. 

cota2.ro

Southampton este o formație imprevizibilă, capabilă să se ia la trântă cu orice adversar. Dovadă este rezultatul din ultima rundă, când au învins-o pe campioana en-titre Liverpool, scor 1-0. „Sfinții” au un joc plăcut, orientat către atac, și câțiva jucători sclipitori în ofensivă. Chiar dacă golgeterul Ings va lipsi astăzi, din cauza unor probleme cu coronavirusul, managerul Ralph Hasenhuttl se poate baza pe Charlie Adams și Ward-Prowse, ambii cu câte 4 goluri și 4 pase decisive în această stagiune.

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Sezonul trecut, victoriile au fost împărțite. Leicester a câștigat cu un incredibil 9-0 în tur. A fost momentul în care jocul lui Soton a luat-o pe o traiectorie ascendentă. La retur, „sfinții” s-au impus cu 2-1. Alte informații interesante: 

• Leicester a obținut doar 4 puncte din ultimele 4 meciuri disputate pe teren propriu

• Leicester are un golaveraj negativ în meciurile disputate acasă în actuala stagiune, 11 goluri înscrise și 12 primite

• Southampton a pierdut o singură deplasare în acest sezon. Are golaveraj pozitiv pe teren străin, 12-10

• Southampton are 8 meciuri fără gol primit în acest sezon. Doar Aston Villa și Manchester City se mai pot lăuda cu o astfel de performanță

• 12 goluri prin șuturi din afara careului a înscris Southampton până acum. City și Liverpool sunt singurele care stau mai bine la acest aspect. 

Ralph Hasenhuttl nu a uitat eșecul din sezonul trecut, cel mai drastic din cariera de antrenor. Vrea în continuare răzbunare pe Leicester, iar forma e de partea formației lui în acest moment. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru egalitate sau victoria oaspeților (X2) este 2.12. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Leicester vs Southampton
Pronostic:
X2
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro