Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, azi imi indrept atentia catre patru partide si am ales sa joc un bilet destul de interesant si incerc sa evit surprizele. O sa vedeti mai jos, daca cititi articolul, despre ce este vorba.

  • Borussia Dortmund primeste vizita celor de Mainz si se anunta un meci destul de facil pentru gazde daca vedem ce s-a intamplat in partida cu Leipzig. Mainz e pe ultima pozitie in clasament in acest moment si are ca target ramanerea in prima liga. Personal cred ca Haaland, Reus si Sancho isi vor face de cap. Englezul a marcat in ultimele trei partide ale galben-negrilor si cred ca o va face si azi. Merg pe cel putin un sut pe poarta a acestuia.
  • Pe Elland Road, echipa antrenata de Marcelo Bielsa da piept cu Brighton, echipa la care e legitimat si Florin Andone. Oaspetii au foarte multi accidentati printre care si romanul nostru si le va fi foarte grep pescarusilor in acest duel, contra unei formatii setate pe ofensiva. Cu jucatori in atac precum Bamford, Rodrigo sau Raphinha, Leeds cred ca o va ”mitralia” pe Brighton cu suturi si ma astept ca statistica in ceea ce priveste suturile pe poarta sa fie clar in favoarea gazdelor.
  • Unul dintre derby-urile zilei in Bundesliga se joaca pe Mercedes-Benz Arena din Stuttgart, acolo unde echipa locala da piept cu Borussia Monchengladbach. Spectacolul din teren nu ar trebui sa lipseasca avand in vedere ca se intalnesc doua echipa cu ofensive foarte bune. Ambele echipe deschid bine jocul in benzi, iar loviturile de colt sunt in numar mare la meciurile lui Stuttgart, respectiv Monchengladbach. Nu cred ca azi vor face exceptie si ma astept la cel putin 9-10 cornere in acest meci.
  • Ultimul meci de pe bilet e chiar duelul din Liga 1 dintre Dinamo Bucuresti si Chindia Targoviste. In ciuda problemelor uriase pe care le are Dinamo si de care nu cred ca vor scapa prea curand, acestia au castigat cu Hermannstadt si au produs o schimbare de antrenor la sibieni. Chindia a remizat cu Iasi dupa doua reprize total diferite ca si joc. Chindia se apara bine si cred ca Dinamo o sa aiba probleme azi. Ma astept la multe goluri avand in vedere ca e un meci echilibrat, iar arbitrup partidei e Horatiu Fesnic. Cred ca ambele formatii vor incasa multe cartonase.

Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 - Jadon Sancho minim un sut pe poarta (1.62)

cota2.ro

Leeds United - Brighton & Hove Albion - Leeds United are minimum doua șuturi pe poartă în fiecare repriză (1.80)

VfB Stuttgart - Borussia Mönchengladbach - Unul sau mai multe cornere pentru fiecare echipă în fiecare repriză și unul sau mai multe cartonașe pentru fiecare echipă (1.73)

Dinamo București - FC Chindia Târgoviște - Fiecare echipă primește minim trei cartonașe (2.88)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 14.44. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asaigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 10.42, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
10.42
Cota finala: 10.42
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro