Ponturi Pariuri Fotbal Bournemouth vs Luton

BETFAIR EXCHANGE

Bournemouth și Luton Town se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în etapa cu numărul 24 din Championship

Bournemouth are de departe cel mai valoros lot din Championship, păstrându-și aproape toate vedetele după retrogradarea din Premier League. În acest context, „cireșele” nu au nicio scuză pentru o eventuală ratare a promovării. În acest moment, după 23 de meciuri, ocupă locul 3, cu 42 de puncte. Norwich (47) și Swansea (43) ocupă pozițiile direct promovabile. Bournemouth este însă cea mai ofensivă formație, la egalitate cu Blackburn, ambele cu câte 38 de goluri marcate. Managerul Jason Tindall a primit vești bune din partea departamentului medical. Accidentările din perioada recentă aproape s-au rezolvat, singurii indisponibil astăzi fiind Danjuma și Mepham. 

cota2.ro

Luton părea condamnată la retrogradare sezonul trecut, dar a încheiat cu o serie fantastică și a terminat cu 3 puncte deasupra liniei roșii. Cu al 4-lea cel mai slab lot din Championship, fără vreun nume sonor, managerul Nathan Jones nu își poate propune decât să râmână în al doilea eșalon. Până acum e în obiectiv, pe locul 14, cu 30 de puncte strânse în 23 de meciuri și un golaveraj 20-26. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Bournemouth și Luton s-au înfruntat de două ori în anul 2020. A fost un duel în Cupa Angliei, câștigat de „cireșe” cu 4-0, și turul din Championship, încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• 16-8 a fost raportul ocaziilor de gol în meciul tur, în favoarea lui Bournemouth. Posesia a fost și ea una zdrobitoare, 60% - S40%

• 21-9 este golaverajul lui Bournemouth pe teren propriu. Gazdele de astăzi au pierdut un singur meci acasă, au remizat de 3 ori și au câștigat în 7 rânduri

• 131 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Bournemouth, de 7 ori mai mare decât a adversarei de astăzi

• 17 goluri și 7 pase decisive au împreună vedetele din ofensiva lui Bournemouth, Solanke și Stanislas

• 110 șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Bournemouth în actuala stagiune. Luton doar 77

Diferența de valoare dintre cele două nu poate fi suplinită de nimic. Bournemouth e obligată să rămână aproape de Norwich și Swansea, așa că prevăd o descătușare astăzi, pe Vitality Stadium. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Bournemouth la handicap astiatic -1 este 2.16.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bournemouth vs Luton
Pronostic:
Bournemouth -1 Handicap Asiatic
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro