Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs CFR Cluj

BETANO

Sepsi Sf. Gheorghe este echipa aflată imediat sub cele 3 candidate la titlu din acest sezon de Liga 1. Covăsnenii au acumulat 28 de puncte în primele 16 etape, înregistrând doar 2 înfrângeri stagionale. În ultimele după runde au remizat cu FCSB, scor 1-1, și cu Craiova, scor 0-0. Cele două rezultate sunt încă o dovadă a organizării excelente pe care o are trupa lui Leo Grozavu, o echipă dispusă la efort, cu jucători experimentați. 

CFR Cluj a fost revitalizată odată cu instalarea lui Edi Iordănescu în funcția de antrenor principal. Campioana ultimelor 3 sezoane a câștigat 4 meciuri și a remizat o singură dată sub comanda lui. În urma cu 3 zile, „feroviarii” s-au impus în fața altei formații incomode, Academica Clinceni, scor 3-1. Cu punctele obținute au ajuns la borna 34. Ocupă locul secund, la 3 lungimi de liderul FCSB. 

cota2.ro

Cotă 100 pentru victoria lui CFR Cluj AICI pentru clienții noi la Betfair!

Sepsi Sf. Gheorghe și CFR s-au înfruntat de 10 ori în istorie. CFR Cluj nu a pierdut niciun meci. Au fost 8 victorii și 2 rezultate de egalitate. Alte informații interesante:

• sezonul trecut, CFR nu a primit gol în cele două meciuri directe cu Sepsi (1-0 și 0-0)

• CFR Cluj a încasat doar 3 goluri în toate cele 10 meciuri disputate de-a lungul timpului contra lui Sepsi 

• 8 din cele 10 meciuri au fost sub 2,5 goluri

• CFR Cluj are și în acest sezon cea mai bună defensivă din Liga 1. A încasat doar 7 goluri în primele 16 etape. În deplasare, CFR a primit doar 2 goluri în 7 meciuri

• Sepsi are o apărare bună pe teren propriu, unde a primit doar 5 goluri în actuala ediție de Liga 1

• 1,8 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele care au implicat-o pe CFR Cluj în acest sezon

• doar în 4 din 16 meciuri jucate de CFR s-au marcat mai mult de 2 goluri. 

Condițiile de desfășurare ale partidei de la Sf. Gheorghe vor fi extreme. Căpitanii celor două formații au făcut o cerere oficială de amânare, dar au obținut doar schimbarea orei, de la 20:00, la 16:45. La ora jocului se anunță temperaturi de sub -10 grade Celsius, lucru care va influența cu siguranță calitatea jocului. Pe Betano, cota pentru pariul combinat X2 & SUB 2.5 goluri este 2.00. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sepsi OSK vs CFR Cluj
Pronostic:
X2 & SUB 2.5 goluri
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro