Ponturi Pariuri Fotbal Liverpool vs Manchester United

Superbet

Liverpool și Manchester United se înfruntă astăzi, de la ora 18:30, în derby-ul etapei cu numărul 19 din Premier League. 

Liverpool, campioana en-titre din Anglia, a arătat slăbiciuni importante în noul sezon. A comis deja 8 pași greșiți în primele 17 etape și ocupă în acest moment doar locul 3, cu 33 de puncte, la 3 lungimi în spatele adversarei de astăzi. Formația lui Jurgen Klopp vine după o serie nefastă, de 3 meciuri consecutive fără victorie. Împotriva unor adversare accesibile, „cormoranii” au înscris un singur gol (1-1 cu West Brom, 0-0 cu Newcastle, 0-1 cu Southampton). Dacă problemele din apărare sunt de înțeles, Van Dijk și Joe Gomez, titularii din centrul ei fiind accidentați, criza din atac e greu de explicat. Chiar dacă e primul în clasamentul golgeterilor, cu 13 goluri, Salah nu a mai înscris de 4 meciuri în campionat. 

cota2.ro

Nimic cu anunța revirimentul lui Manchester United. Eliminată din Champions League, după ce câștigase primele două meciuri ale grupei, „diavolii” au o serie excelentă în Premier League. Sunt lideri în acest moment, cu 36 de puncte, iar fanii visează la primul titlul de după era Sir Alex Ferguson. Trupa lui Ole Gunnar Solskjær dă dovadă de o eficiență maximă în ultima perioadă. Ultimele 3 victorii au venit la diferențe de doar un gol, pe fondul unui joc nu tocmai dominant. Managerul norvegian are și el câteva absențe pentru disputa de pe Anfield Road. Jones, Rojo și Williams sunt accidentați, iar Lindelof, Martial și Matic sunt indisponibili. 

Cote BOMBĂ pentru clienții noi la Betfair pe meciul Liverpool vs Manchester United! Click AICI și profită

Sezonul trecut, Liverpool a obținut 4 puncte din meciurile directe cu Manchester United. A fost o victorie cu 2-0 pe teren propriu și o remiză 1-1 în Old Trafford. Alte informații interesante: 

• 2 din ultimele 3 meciuri directe s-au încheiat la egalitate

• Liverpool a înregistrat 6 rezultate de egalitate în acest sezon, Manchester United 3

• 9 dintre cele 17 meciuri jucate de United au fost X la pauză

• 8 dintre meciurile lui Liverpool au înregistrat un rezultat de egalitate după primele 45 de minute

• Liverpool este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. Avea victorii pe linie până la remiza cu West Brom 

• nici Manchester United nu a pierdut vreun meci în deplasare. 

Ultimele înfruntări directe dintre Liverpool și United nu au oferit spectacolul promis. Meciul de astăzi are o miză și mai mare, cu implicații importante în lupta la titlu, așa că prudența va fi cuvântul care va caracteriza ostilitățile. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.94 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Manchester United
Pronostic:
PSF X
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro