Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Juventus

BETFAIR EXCHANGE

Inter Milano și Juventus Torino se înfruntă astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 18 din Serie A. 

Inter părea să fi devenit principala favorită la titlu în Serie A. Anul 2021 nu a început însă cum trebuie. Milanezii au pierdut cu Sampdoria, scor 1-2, apoi au remizat 2-2 cu AS Roma, și au ratat șansa de a-și egala rivala din oraș. În acest moment, formația antrenată de Antonio Conte este pe locul secund, cu 37 de puncte, 3 sub lider. Antrenorul italian nu mai are nicio scuză în acest sezon și e obligat să cucerească titlul. A părăsit Liga Campionilor, nu va juca nici măcar în Europa League, așa că se poate concentra doar pe Serie A. Conte nu îi poate folosi astăzi pe D'Ambrosio, Pinamonti și Vecino. 

cota2.ro

Juventus a șchiopătat în startul campionatului, dar a revenit la ritmul cu care ne-a obișnuit. Are 3 victorii consecutive și a ajuns pe locul 4, cu 33 de puncte. Torinezii au și o restanță, împotriva lui Napoli. Andrea Pirlo are câteva absențe notabile astăzi. Alex Sandro, Cuadrado și De Ligt au fost depistați pozitiv cu Covid-19, iar Dybala e accidentat. Cristiano Ronaldo va fi însă la datorie. Portughezul este golgeterul detașat din Serie A, cu 15 goluri marcate în 13 apariții. 

Cote BOMBĂ pentru clienții noi la Betfair pe meciul Liverpool vs Manchester United! Click AICI și profită

Sezonul trecut, Juventus a câștigat ambele meciuri directe contra lui Inter, scor 2-1 și 2-0. Alte informații interesante înaintea Derby d'Italia: 

• Juventus a dominat ultimul meci direct: 12-8 ocazii de gol, 6-2 șuturi pe poartă, 51% posesie și 5-4 cornere

• Juventus nu a pierdut niciunul dintre ultimele 7 meciuri directe cu rivala Inter. Ultimul eșec a fost înregistrat în 2016

• Juventus e neînvinsă în deplasările din acest sezon. Le-a câștigat pe ultimele 3 (3-1 cu Genoa, 4-0 cu Parma și 3-1 cu AC Milan)

• Juventus a câștigat și toate cele 3 deplasări din Liga Campionilor, inclusiv un impresionant 3-0 pe terenul Barcelonei

• Juventus are cea mai bună defensivă din Serie A, 16 goluri încasate.

• doar 50 de șuturi pe spațiul porții au trimis rivalele torinezilor în acest sezon, dovadă a organizării excelente. 

Inter are un complex în fața lui Juventus, iar Antonio Conte pare să aibă probleme în pregătirea meciurilor cu miză, dovadă fiind și eliminările premature din ultimele 2 ediții de Liga Campionilor. Pirlo a reglat mecanismele, ajutat și de Cristiano Ronaldo, liderul din teren. Cred că torinezii vor continua forma bună din 2021. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Juventus (DNB 2) este 2.20. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Inter Milano vs Juventus
Pronostic:
Juventus DNB
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro