Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK
  • Sheffield United - Tottenham Hotspur

Tottenham se deplaseaza pe Bramall Lane pentru meciul cu lanterna rosie din Premier League, Sheffield United. Gazdele au castigat in sfarsit primul meci din campionat, etapa trecuta, cu Newcastle. De notat ca acest lucru s-a intamplat in etapa cu numarul 18. Pe langa acest succes, Sheffield a mai reusit doua egaluri, iar 15 meciuri s-au incheiat cu infrangere pentru ei. Mourinho vine dupa un egal cu Fulham, asta dupa ce Tottenham a condus si s-a retras, permitandu-le adversarilor sa iasa la joc. Cred ca azi nu vor mai face aceeasi greseala si cred ca se vor impune clar.

  • Liverpool FC - Manchester United

Meci tare pe Anfield, acolo unde ”diavolii” intalnesc ”cormoranii”. Manchester United e o echipa care arata destul de bine in acest moment, iar pozitia pe care o ocupa nu e deloc intamplatoare. Campionatul e departe de a se fi sfarsit, insa intr-un astfel de meci, victoria valoreaza mult mai mult. Manchester United nu a mai invins-o pe Liverpool din 2018, iar in acest duel are o noua oportunitate. Klopp se confrunta cu probleme destul de mari in centrul defensivei, iar oaspetii au un Bruno Fernandes de exceptie. Ma astept ca portughezul sa fie din nou un om cheie al meciului si cred ca acesta o sa reuseasca o evolutie foarte buna.

cota2.ro

  • Inter Milano - Juventus Torino

De un alt meci tare avem parte in Serie A, acolo unde fosta si actuala campioana, Juventus, da piept cu trupa lui Conte, Inter Milano. Ambele echipe au evolutii foarte bune si vin dupa rezultate bune si cred ca acest duel o sa fie unul interesant. Bookmakerii o dau favorita pe Inter ceea ce e putin surprinzator. Ok, lipsesc Alex Sandro, De Ligt, Cuadrado si Dybala, insa Pirlo are cativa asi in maneca. In ultimele meciuri, Cristiano Ronaldo a fost ceva mai ”retras”, in prim plan aparand Chiesa. Cred ca diseara, portughezul o sa iasa la rampa si chiar il vad marcand in acest duel.

  • Sheffield United - Tottenham Hotspur - 2 & Peste 1.5 goluri (2.00)
  • Liverpool FC - Manchester United - Bruno Fernandes minim doua suturi pe poarta (2.40)
  • Inter Milano - Juventus Torino - Cristiano Ronaldo minim doua suturi pe poarta (1.91)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 9.16. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 5.85, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro