Ponturi Pariuri Fotbal POLI Iași vs FC Botoșani

Superbet

Poli Iași și FC Botoșani se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în Derby-ul Moldovei. Partida face parte din etapa cu numărul 17 de Liga 1. 

Poli Iași este ultima clasată în Liga 1, cu 15 puncte obținute în primele 16 etape. Formația lui Daniel Pancu este una imprevizibilă. Asta și din cauza lipsei de omogenitate. În vară, moldovenii au adus un lot întreg de jucători. Mulți dintre ei au plecat acum, fiind înlocuiți cu un al doilea val. Acest lucru duce la o mulțime de inexactități pe plan defensiv. Poli are cea mai slabă apărare, 36 de goluri încasate. Ieșenii traversează o perioadă bună. N-au mai pierdut de 4 meci, interval în care au jucat cu Clinceni, Hermannstadt și Chindia. 

cota2.ro

FC Botoșani are un sezon sub așteptări. Anul 2021 a debutat cu un eșec neprevăzut pe teren propriu, împotriva lui FC Argeș, ultima în clasament la acel moment. Formația lui Marius Croitoru e acum pe locul 10, cu 18 puncte, iar obiectivul e tot mai departe. Chindia, echipa care ocupă ultimul loc de play-off, are un avans de 6 puncte. Antrenorul oaspeților de astăzi poate da vina și pe problemele de lot. Hamidou Keyta, al doilea golgeter al Ligii 1, a fugit din cantonament înaintea partidei cu FC Argeș. A revenit zilele trecute, dar relația cu Croitoru este una tensionată. 

Click AICI și încasează 41 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive de la SuperBet

Meciul din turul campionatului a fost o demonstrație de forță a lui FC Botoșani, scor 4-0. Dintre marcatorii golurilor, 2 au părăsit între timp formația, Dugandzic și Ofosu, iar al treilea, Keyta, e în dizgrația conducerii. Alte informații interesate: 

• meciul tur din campionat a fost X la pauză, 0-0. Toate golurile au venit în ultimele 25 de minute

• Poli Iași a înregistrat două rezultate de egalitate în ultimele 3 meciuri oficiale. Ambele au fost pe teren propriu

• FC Botoșani are 6 egaluri în acest campionat

• 10 din cele 16 meciuri jucate de FC Botoșani au fost X la pauză. Doar Clinceni are mai multe remize după primele 45 de minute

• 19 goluri a încasat FC Botoșani în repriza secundă, cel mai slab procentaj din tot campionatul

• jumătate dintre meciurile lui Poli Iași au fost X la pauză

• 7 dintre cele 15 goluri marcate de Poli Iași au fost semnate de veteranul Andrei Cristea. 

FC Botoșani are un lot superior lui Poli Iași, dar forma de moment apropie foarte mult șansele. Rivalitatea mare dintre cele două și condițiile meteo, ger aprig anunțat la ora meciului, sunt alte lucruri care conduc spre un meci închis, echillibrat. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.74.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
POLI Iași vs FC Botoșani
Pronostic:
PSF X
Cota
1.74
Cota finala: 1.74
Profit: 4.44
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro