Ponturi Pariuri Fotbal Derby County vs Cardiff

BETFAIR SPORTSBOOK

În condițiile în care Cardiff nu a pierdut niciun meci în acest an calendaristic, e peste puterile mele să înțeleg de ce bookmakerii nu-i dau favoriți în partida de astăzi de la Derby County. Galezii sunt cea mai în-formă echipă din Championship cu 9 victorii și 2 egaluri în 2018, iar moralul este la cote foarte bune, după ce au reușit și o victorie foarte importantă la mijlocul săptămânii la Brentford, pe un teren de unde se pleacă destul de greu cu toate cele 3 puncte.

Derby se chinuie și nu a reușit decât un singur succes în acest interval de 11 etape de la 1 ianuarie încoace, dar încă se menține în locurile de play-off. Gândurile pentru o promovare directă au cam dispărut, dacă luăm în calcul faptul că tocmai adversarul de azi ocupă cea de-a doua poziție care duce în Premier League, iar în ultimele 7 etape au victorii pe linie, ceea ce le-a permis să se distanțeze la 7 puncte de Fulham și Aston Villa, care ieri au călcat strâmb.

cota2.ro

Huddlestone va fi o absență foarte importantă din linia mediană a gazdelor. Este logic în aceste condiții să mergem pe victoria echipei aflate într-o formă mult mai bună, cu returnarea mizei în caz de egalitate, la o cotă foarte bună disponibilă în Betfair Exchange.

VEZI AICI COTA 4.00 PENTRU DUMINICĂ

AICI AI COTA 35.00 PENTRU AZI


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Derby County vs Cardiff
Pronostic:
Cardiff DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro