Ponturi Pariuri Fotbal Hamburg vs Osnabruck

BETFAIR SPORTSBOOK

Hamburger SV și VfL Osnabruck se înfruntă astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 16 din 2.Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei

Hamburg a început sezonul ca mare favorită la promovare. Și-a păstrat statutul, datorită unei serii excelente avute în luna decembrie. În acest moment, echipa antrenată de Daniel Thioune ocupă locul secund, cu 30 de puncte. Are un meci mai puțin și două puncte de recuperat față de liderul Bochum. Atacantul Simon Terodde, golgeterul competiției cu 16 goluri, traversează o perioadă uluitoare. A marcat în ultimele 5 meciuri, reușind și două duble în acest interval, în disputele cu Darmstadt (2-1) și Sandhausen (4-0).

cota2.ro

Osnabruck este o echipă de jumătatea clasamentului. N-ar trebui să aibă emoții în privința retrogradării, dar nici nu se poate implica în lupta pentru promovare. În acest moment ocupă locul 11, cu 22 de puncte și un golaveraj 20-21. Vedeta echipei pregătite de Marco Grote este extrema Sebastian Kerk, autor a 7 goluri stagionale. Oaspeții de astăzi au reușit o mutare interesantă în iarnă, obținând împrumutul lui Ludovit Reis, un mijlocaș de 20 de ani care aparține de FC Barcelona. 

Încasează pănă la 500 de Lei bonusuri la pariuri sportive dacă deschizi cont la Betfair prin click AICI

Sezonul trecut, Osnabruck a încurcat-o pe Hamburg de două ori. A fost 2-1 pe teren propriu și 1-1 în deplasare. Situația s-a schimbat mult între timp. Cele mai interesante informații:

• Hamburg are cel mai valoros lot din liga secundă, cotat la aproape 38 de milioane de euro. Jucătorii lui Osnabruck sunt cotați la doar 12 milioane de euro

• Hamburg a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri

• 18-9 e golaverajul lui Hamburg pe teren propriu

• Hamburg are cel mai bun atac din competiție, 31 de goluri marcate, la fel ca liderul Bochum

• Osnabruck a pierdut 2 din ultimele 3 deplasări oficiale

• 3,3 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile în care a fost implicată Hamburg în acest sezon

• Hamburg este cea mai eficientă formația din 2.Bundesliga. 15% dintre ocaziile create s-au transformat în gol. În cazul lui Osnabruck, doar 9%.

Hamburg are un lot net superior, traversează o formă mai bună și are un atacant de neoprit, în persoana lui Terodde. Gazdele n-au voie să facă pași greșiță în lupta pentru revenirea în Bundesliga. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1 final și peste 2,5 goluri marcate în meci are o cotă de 2.14.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hamburg vs Osnabruck
Pronostic:
1 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: 5.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro