Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETFAIR SPORTSBOOK

FC Viitorul - FCSB

Viitorul primeste vizita celor de la FCSB in ultimul meci al etapei cu numarul 17. Trupa lui Rednic nu merge deloc bine, iar actualul antrenor nu a reusit sa bifeze rezultate mai bune decat antrenorul spaniol demis acum cateva saptamani. FCSB are de departe cea mai buna ofensiva din campionat si cu jucatori precum Man, Coman, Tanase, Olaru si pustiul Popescu care exceleaza meci de meci, nu cred ca nu vor castiga. Ghita va lipsi de la Viitorul si problemele gazdelor vor fi cu atat mai mari. Vad un succes al ros-albastrilor si cred ca acestia vor reusi sa si marcheze de cel putin doua, trei ori in acest duel.

cota2.ro

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

Pe BayArena se intalnesc formatiile de pe locurile 3 si 4 din Bundesliga, Bayer Leverkusen si Borussia Dortmund. Ambele au acelasi numar de puncte in acest moment si sunt destul de echilibrate in ceea ce priveste golurile marcate, dar si alte capitole. Ultimele 5 dueluri directe ne-au propus cel putin 4 goluri marcate, acelasi deznodamant regasindu-se si in 6 din ultimele 7 confruntari directe. Avand in vedere problemele din defensiva ale ambelor formatii, ambentele si jucatorii din ofensiva, cred ca o sa avem din nou un spectacol frumos. Ma astept la cel putin 4 goluri marcate si in meciul de astazi.

Leicester City - Chelsea

Leicester primeste vizita celor de la Chelsea pe King Power Stadium, iar duelul se anunta unul interesant. Leicester e pe podium in acest moment si practica un fotbal eficient sub comanda lui Brendan Rodgers, in timp ce Chelsea nu isi revine, iar transferurile facute in perioada de mercato nu prea au adus plusuri. Mai mult decat atat, Lampard se pare ca e cel mai ineficient antrenor din ultimii 10 ani de pe banca oaspetilor, avand cel mai mic PPG dintre antrenorii care au condus echipa londoneza. In ultimele 5 dueluri directe am avut cel putin 9 cornere, insa cred ca si azi o sa avem multe lovituri de colt. Ambele echipe se inchid bine in aparare si deschid bine jocul pe flancuri. Putin fortat, mizez pe cel putin 11 lovituri de colt in acest duel.

  • FC Viitorul - FCSB - FCSB castiga + Peste 1.5 goluri (2.25)
  • Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund - Peste 3.5 goluri (2.35)
  • Leicester City - Chelsea - Peste 10.5 cornere (2.00)

Biletul l-am jucat la Betfair SportsBook si are o cota totala de 10.58. Am aplicat insa asigurarea ACCA-EDGE, ceea ce inseamna ca Betfair ne ofera miza pe care am pariat-o, inapoi in cont, in cazul in care o selectie este pierduta. Intr-adevar, aplicand aceasta asigurare, cota biletelui scade pana la valoarea de 6.98, dar ne ofera un sansa de a ne recupera investitia in cazul in care pierdem pe un meci.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol! Citeste articolul si informeaza-te cu atentie!
Cota
6.98
Cota finala: 6.98
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro