Ponturi Pariuri Fotbal Leicester vs Chelsea

Superbet

Leicester City și Chelsea Londra joacă astăzi, de la ora 22:15, în etapa cu numărul 18 din Premier League, un meci cu implicații în lupta pentru locurile de Liga Campionilor

Leicester a dat semne încă de anul trecut că se transformă într-o forță a Angliei, iar în acest sezon vine confirmarea. „Vulpile” au acumulat 35 de puncte în primele 18 meciuri și sunt pe locul 3, la doar 2 lungimi de liderul Manchester United. Leicester nu a mai pierdut de 6 runde, iar managerul Brendan Rogers are și alte motive de bucurie. Infirmeria clubului s-a golit. Un singur fotbalist mai este accidentat în acest moment, belgianul Praet. Dependența de Vardy nu mai e la fel de vizibilă ca în anii trecuți. Vârful englez e secundat de niște tineri de excepție, Maddison (5 goluri), Barnes (6 goluri) sau Tielemans (4 goluri). 

cota2.ro

Chelsea a investit cei mai mulți bani în transferuri, dar obiectivul trasat, titlul, e imposibil de atins. Londonezii sunt abia pe locul 7, cu 29 de puncte. Runda trecută s-au chinuit în deplasarea de la Fulham, având un om în plus mai bine de 45 de minute. Au câștigat 1-0 și au întrerupt o serie de 3 meciuri fără victorie. Și Frank Lampard are aproape tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Kante, suspendat. Oamenii lui de gol nu sunt în cea mai bună formă. Principalul marcator al echipei este Abraham (6 goluri), nu starurile Werner sau Havertz, aduse cu mari speranțe în vară. 

Click AICI și încasează 41 de Lei FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive de la SuperBet

Ambele meciuri directe din sezonul trecut s-au încheiat la egalitate. A fost 1-1 pe Stamford Bridge și 2-2 la retur. Alte informații interesante: 

• ultimele 7 meciuri directe au fost PsF X (egalitate la pauză la final)

• Chelsea a remizat de 5 ori în acest sezon 

• jumătate dintre meciurile lui Leicester au fost X la pauză (9 din 18)

• 7 din cele 18 meciuri ale lui Chelsea au fost X după primele 45 de minute

• Leicester și Chelsea au un golaveraj identic: 33 de goluri înscrise și 21 de goluri primite

• 8 goluri din penalty a marcat Leicester în acest sezon. Chelsea 3

• Chelsea a expediat mai multe șuturi pe spațiul porților adverse, 94, față de 74 ale lui Leicester. „Vulpile” sunt însă mai eficiente. 

Analiză arată un echilibru perfect între cele două combatante de astăzi. Leicester nu va risca nimic, e mulțumită și cu un punct, care ar ține departe contracandidată la locurile de Champions League. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este 1.83. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Leicester vs Chelsea
Pronostic:
PSF X
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro