Ponturi Pariuri Fotbal Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 17 din Bundesliga

Bayer Leverkusen a stat în coasta lui Bayern Munchen până la jumătatea lunii decembrie. Din acel moment a urmat o serie neagră, de 3 înfrângeri și un singur rezultat de egalitate. „Farmaciștii” au căzut pe locul 3, cu 29 de puncte. Sunt la 7 lungimi de Bayern și la 3 de Leipzig, dar își simt amenințată și poziția de Champions League. 

cota2.ro

Motivul căderii îl reprezintă accidentările. Managerul Peters Bosz nu poate folosi nici astăzi o mulțime de jucători, printre care se numără Arias, Bellarabi, Bender, Fosu-Mensah, Palacios, Paulinho sau Weister. Oamenii de gol, Alario (8 reușite), Schick (5 reușite) și Bailey (4 reușite, 4 assisturi) sunt însă apți. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Dortmund nu are parcursul așteptat în acest sezon. Cu o Bayern mai slabă ca în ultimii ani, Borussia ar fi avut o șansă reală la titlu, dacă și-ar fi văzut de joc. N-a fost așa. A pierdut deja 5 meciuri în primele 16 etape și e abia pe locul 4, cu 29 de puncte. Antrenorul din startul campionatului, Lucien Favre, a fost demis, iar în acest moment se ocupă de echipă fostul său asistent, Edin Terzic. Și el are câteva absențe importante, în special pe plan defensiv. Închizătorul Witsel și fundașii Zagadou și Schmelzer sunt indisponibili. Vestea bună este că Erling Haaland s-a refăcut în startul lui 2021, după o pauză destul de mare. Atacantul norvegian are 12 reușite stagionale, al doilea în clasamentul golgeterilor, după Robert Lewandowski. 

Meciurile din sezonul trecut au fost de-a dreptul încântătoare. Dortmund a câștigat cu 4-0 pe teren propriu, iar Bayer s-a răzbunat la retur, scor 4-3. Alte informații interesante: 

• în ultimele 5 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată cel puțin 4 goluri

• ultimele 3 meciuri directe jucate acasă la Leverkusen au fost GG (1-1, 2-4, 4-3)

• cele mai recente 4 partide jucate de Bayer pe teren propriu, în toate competițiile, au fost GG

• 14 goluri a înscris Bayer în cele 7 meciuri jucate pe teren propriu în acest campionat, o medie de 2 reușite/partidă

• Borussia Dortmund are al 2-lea atac din campionat, după cel al lui Bayern Munchen. A marcat 32 de goluri, la fel ca Union și Stuttgart

• 245 de ocazii de gol și-a creat Dortmund în acest sezon. Doar Bayern are mai multe șanse, 246

• Leverkusen stă mai bine la eficiență. 36% dintre șuturile trimise pe spațiul porților adverse s-au transformat în goluri. 

Bayer și Dortmund sunt în luptă directă pentru locurile de Champions League, au niște fotbaliști de excepție în ofensivă, iar duelurile directe din ultimii ani s-au jucat cu garda jos. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 1.96. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bayer Leverkusen vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro