Ponturi Pariuri Fotbal Livingston vs Celtic

BETFAIR EXCHANGE

Livingston și Celtic Glasgow se înfruntă astăzi, de la ora 22:15, în etapa cu numărul 18 din prima ligă a Scoției. 

Livingston este într-o formă excepțională. A câștigat 8 din ultimele 9 meciuri jucate în toate competițiile. Datorită acestei serii a ajuns pe locul 5, unul de play-off, cu 31 de puncte și un golaveraj pozitiv, 28-27. Cheia succesului este reprezentată de noul antrenor. David Martindale a fost numit interimar la finalul lunii noiembrie, dar după primele 5 victorii consecutive i s-a oferit un post permanent. Încă nu a cunoscut înfrângerea. 

cota2.ro

Celtic a avut mari probleme cu coronavirusul. Nu mai puțin de 15 jucători au fost nevoiți să se izoleze în utimele două săptămâni, din cauza unui focar. Campioana en-titre nu a câștigat niciunul din ultimele 3 meciuri și a pierdut complet contactul cu rivala Rangers, aflată acum la 21 de puncte în față. Conform Sky Sports, 14 dintre cei 15 fotbaliști au părăsit izolarea, dar problemele nu sunt pe deplin rezolvate. Ei nu s-au mai pregătit în ultima perioadă, iar virusul le-a afectat serios pregătirea fizică. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Livingston și Celtic s-au înfruntat și în urmă cu 4 zile, tot în campionat. Meciul s-a încheiat 0-0. Alte informații interesante: 

• 15-7, în favoarea lui Livingston, a fost raportul ocaziilor de gol în ultimul meci direct

• 9-2 a fost raportul loviturilor de la colțul terenului în meciul din urmă cu 4 zile

• Livingston nu a mai pierdut pe teren propriu împotriva lui Celtic din anul 2007

• Meciurile directe din ultimele 3 sezoane s-au încheiat 0-0, 2-0 și 2-2

• Celtic a câștigat o singură deplasare din ultimele 5, în toate competițiile

În perioada recentă, Celtic a avut de fiecare dată probleme în disputele cu Livingston. Problemele medicale ale oaspeților și invincibilitatea managerului David Martindale mă fac să aleg un pariu mai riscant. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru 1X este 2.28. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Livingston vs Celtic
Pronostic:
1X
Cota
2.28
Cota finala: 2.28
Profit: 6.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro