Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Luton

BETFAIR EXCHANGE

Brentford și Luton Town se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa cu numărul 25 din Championship, al doilea eșalon fotbalistic al Angliei. 

Brentford este cea mai în formă echipă din Championship. Are 16 partide consecutive fără înfrângere, reușind să le câștige pe ultimele 3, împotriva unor echipe cu pretenții la promovare, Reading, Cardiff și Bournemouth. Managerul danez Thomas Frank face din nou lucruri miraculoase. Brentford a jucat cel mai spectaculos fotbal sezonul trecut, a ratat promovarea la mustață, apoi a vândut cei mai buni 2 fotbaliști, pe Ollie Wakins la Aston Villa și pe Said Benrahma la West Ham. Frank le-a găsit un înlocuitor pe măsură. L-a adus pe Ivan Toney, de la Peterborough, și l-a transformat în golgeterul campionatului, cu 16 goluri și 4 pase decisive. Brentford ocupă acum locul 6, cu 41 de puncte, dar are două meciuri restante față de formațiile din față. 

cota2.ro

Luton are unul dintre cele mai slabe loturi din liga secundă, cotat la doar 18 milioane de euro. În aceste condiții, formația pregătită de Nathan Jones s-a autodepășit. Este pe locul 12, cu 33 de puncte. Cel mai bun marcator este James Collins, cu 6 reușite stagionale. Irlandezul n-a mai marcat de 7 meciuri. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Brentford a spulberat-o pe Luton în meciul jucat pe teren propriu sezonul trecut, scor 7-0. Alte informații interesante: 

• 21-4 a fost raportul ocaziilor de gol în victoria 7-0 de sezonul trecut. Brentford a dominat și la celelalte aspecte: 71% posesie, 12-1 șuturi pe poartă, 9-3 cornere

• Brentford a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 3-0

• Brentford a câștigat ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu, în toate competițiile. Ultimul eșec acasă datează din 4 octombrie 2020

• Luton a pierdut 4 din ultimele 6 deplasări

• doar 6 goluri a înscris Luton în cele 12 deplasări stagionale. A încasat 13

• 36-21 este golaverajul lui Brentford în acest sezon. Are cea mai ridicată medie de goluri din toată competiția. 

Cu o victorie astăzi, Brentford ar ajunge pe locul 3 în Championship, aproape de locurile direct promovabile. Diferența de valoare este evidentă, motivația e tot de partea gazdelor, așa că mă aștept la un meci fără istoric. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, victoria lui Brentford la handicap - 1 în regim astiatic are o cotă de 2.05. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brentford vs Luton
Pronostic:
Brentford -1 Handicap Asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro