Ponturi Pariuri Fotbal Freiburg vs Frankfurt

BETFAIR EXCHANGE

Freiburg și Eintracht Frankfurt se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 17 din Bundesliga. 

Freiburg este una dintre cele mai în formă formații din Bundesliga. Seria de 5 victorii consecutive le-a fost întreruptă în week-end, de campioana Bayern Munchen, scor 1-2. Formația antrenată de Christian Streich este pe locul 9 în acest moment, cu 23 de puncte și un golaveraj 29-26. Gazdele de astăzi au câteva absențe importante. Hofler este suspendat, iar Chang-Hoon Kwon, Santamaria și Schmid sunt accidentați. 

cota2.ro

Eintracht vine după 4 victorii consecutive, datorită cărora a ajuns pe locul 8, cu 26 de puncte, la doar 3 lungimi de pozițiile de Champions League. Etapa trecută, formația din Frankfurt a învins-o pe Schalke, scor 3-1. Ultimele două goluri au purtat semnătura lui Jovic, atacantul aflat la primul meci după revenirea de la Real Madrid. Managerul Adi Hutter are acum 2 atacanți de mare clasă la dispoziție. Celălalt este portughezul Adrian Silva, al doilea în clasamentul golgeterilor din Bundesliga, cu 12 goluri. 

Click AICI și ai primul pariu FĂRĂ RISC la bursa de pariuri Betfair Exchange în valoare de 150 de Lei

Ultimul meci direct dintre Freiburg și Frankfurt s-a încheiat la egalitate, scor 3-3. Alte informații interesante: 

• 35 de ocazii de gol și-a creat Eintracht în ultimul meci direct cu Freiburg. Trupa din Frankfurt a șutut de 16 ori pe spațiul porții adverse

• Eintracht a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 5 meciuri de campionat

• în ultimele 4 meciuri jucate de Freiburg s-au marcat de fiecare dată peste 2,5 goluri

• 11 meciuri consecutive cu gol marcat are Freiburg pe teren propriu

• Frankfurt a marcat în 9 din cele 10 deplasări ale sezonului, în toate competițiile

• Vincenzo Grifo, golgeterul lui Freiburg, a marcat 7 goluri și a oferit 4 pase decisive. Deja și-a bătut recordul personal de reușite într-un sezon.

• 3,4 goluri/meci e media în disputele lui Freiburg din acest sezon. Și partidele lui Frankfurt sunt ofertante, cu o medie de 3,3 goluri/dispută.

Cu gândul la ultima confruntare directă în care s-au expediat nu mai puțin de 45 de șuturi dintre care 21 cadrate, voi încerca un pariu mai riscant pentru minim 5 goluri înscrise în meci la o cotă de 5.00 pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Freiburg vs Frankfurt
Pronostic:
Peste 4.5 goluri
Cota
5.00
Cota finala: 5.00
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro